Spansk

Præsentation på spansk

19. februar 2014 af mollyhunden (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg er igang med at lave en præsentation af mig selv, som skal afleveres imorgen.
Er der nogen, der vil hjælpe med at rette? eller tilføje noget?

¡Hola! Me llamo.
Tengo diecisiete años.

Soy de Dinamarca. Nazco y crezco en Copenhague.
Hablo danés y inglés. Pero ahora hablo español.

Vivo en Sct. Jørgens Kollegium en Næstved. Vivo solo.

Mi padre vive en Copenhague. Él se llama Erik. Él es un cartero. Tiene cincuenta y tres años.
Mi Madre vive en Faxe. Ella se llama X. Tiene cuarenta y siete años.
Tengo un hermano. Él se llama X. Somos gemelos. Él vive con mi madre. Él estudia en ZBC Næstved.

El año pasado estudié en CPH West y Københavns Åbne Gymnasium.

Ahora estudio en Næstved Gymnasium.
Estudio en una rama con la biología, las matemáticas y la psicología.
Mi asignatura favorita es la biología.
En mi tiempo libre visito mis amigas y mi familia en Copenhague.

På forhånd tak for hjælpen :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. februar 2014 af Sonadora2 (Slettet)

1. Nazco y crezco en Copenhague. - Skal rettes til datid
2.  Vivo solo. = solA, da du er en pige.
3.  Él es un cartero, = Él skal slettes her, da man ved, hvem der er tale om. 
4. Mi Madre vive en Faxe. Ella se llama Betina = Det samme gælder her, som ved nr. 3
5. Tengo un hermano. Él se llama Dennis = Igen som 3 og 4 
6. Él vive con mi madre. Él estudia en ZBC Næstved. = IGEN. På spansk ligger det personlige pronomen i verbet, og det skal derfor KUN nævnes, hvis man er i tvivl om hvem, der er tale om i sætningen fx. hvis man skrifter person, og det derfor kan forvirre.
7. Estudio en una rama con la biología, las matemáticas y la psicología. = Jeg ville sige DE istedet for con, men jeg er i tvivl.
 


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. februar 2014 af christinacomaco (Slettet)

#1 enig i at det skal være de i punkt 7


Skriv et svar til: Præsentation på spansk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.