Spansk

SPANSK oversættelse

21. februar 2014 af Grundtworm (Slettet) - Niveau: A-niveau

Marta og Luis har læst lektier (datid – præteritum), så nu skal de til at se en film (fremtid - futurum). De er trætte* og sultne. De har spillet fodbold (datid – præteritum) i dag, så de køber (nutid – præsens) pizza og cola. I morgen skal de træne (fremtid – futurum), fordi de skal spille kamp (fremtid – futurum) i weekenden**. De elsker at spille (fremtid – futurum) fodbold.

Marta y Luis han leído tarea,Así que ahora deben para ver una película.Están cansados y hambrientos. Han jugado fútbolHoy, así que compran pizza y Coca-cola. Mañana deben entrenar, porque deben jugar juegosen fin de semana . Les encanta jugar fútbol.


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2014 af Sonadora2 (Slettet)

Du har ikke gjort, hvad din lærer (paranterserne) beder dig om - overhoved. 

Den første linje: Marta og Luis har læst lektier (datid – præteritum) Du har brugt førnutid. Men du har tilgengæld ret i, at HAR LÆST er førnutid - men jeg kan se på dit andet indlæg om spansk, at der står, at man skal gøre hvad paranteserne siger!!! Så gør det! 

I øvrigt bruger du deber som fremtid, hvilket i mit hoved er fuldstændig skudt ved siden af. Deber betyder "at burde, skulle (men IKKE som i fremtid) ect.ect" Der er en anden helt bestemt og meget! simpel fremtidsform på spansk, som jeg er overbevist om, jeres lærer vil have i bruger her. Jeg ved også, at det er den form, de altid bruger på gymnasiet, så hold dig til den. Deber giver nemlig umiddelbart ingen mening.

Derfor vil jeg ikke rette resten, da det er det centrale ved selve opgaven (går jeg ud fra), du ikke har gjort :)  


Skriv et svar til: SPANSK oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.