Afsætning

Vindmølleindustri

28. april 2006 af Pixie (Slettet)
Hej. Jeg skriver på nuværende tidspunkt min eksamensopgave i afs. niv. A.

Jeg skal beskrive hele den danske vindenergisektor, og altså ikke bare en virksomhed som normalt. Jeg benytter mig af Porters "Five Competitive Forces", som er modellen der danner fundamentet i min opgave. Jeg skal nu beskrive kundegruppen for vedvarende energi. Jeg har skrevet at det førhen var private mølleejere, men at fremtiden bliver professionelle selskaber med henblik på vindenergikrafværker. Det fylder dog ikke meget mere end 10 linier, hvilket jo selvsagt er alt for lidt. Har i nogle idéer til hvad jeg kan skrive, og evt. nogle links som beskriver kundegruppen til vindenergi/vindmøller.

Mvh. Nikolaj

Svar #1
29. april 2006 af Pixie (Slettet)

Jeg ved det er bandlyst, men dette indlæg blev smidt på i går aftes hvor ingen var online.

Nogle der kan være behjælpelige?

Mvh. Nikolaj

Brugbart svar (1)

Svar #2
29. april 2006 af figaro8 (Slettet)

nu har jeg ikke kigget på internettet vedrørende kundegruppen, men altså når du siger kundegruppen, mener du så firmaer?

Svar #3
29. april 2006 af Pixie (Slettet)

Der findes jo på nuværende tidspunkt mange private mølleejere, samt møllelaug. I fremtiden bliver det i højere grad professionelle kunder, såsom større energiselsskaber som sælger energien videre til staten - den havner altså i sidste ende hos os forbrugere.. Jeg mangler bare mere info om dette.

Skriv et svar til: Vindmølleindustri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.