Spansk
Oversættelse
22. august 2006 af
TimeWillTell (Slettet)
Hej medstuderende. En der gider prøve at kigge min oversættelse igennem?
Sevilla ligger ved bredden af Guadalquivir. Det er Andalusiens hovedstad, og er en meget smuk by. Næsten alle husene er hvide, men hr. Molinas er rødt. Hr. Molina, som er omkring 40 år, er portier på hotel Colón. Han begynder kl. 7 om morgenen, og han går på hotellet indtil kl. 6 om eftermiddagen.
Inden han går hjem, drikker han et glas sherry på en bar. Hr. Molina kan godt lide sherry. Om mandagen arbejder hr. Molina ikke. Det er hans fridag. Normalt bliver han hjemme for at passe blomsterne i sin gård. Om eftermiddagen spiller han fodbold med sine venner. I august rejser han til Nordspanien, hvor hans familie bor.
Sevilla ubica a orllias de Guadalquivir. Es las capital de Andalucía, e es cuidad muy buena.
Casi todas casas son blanca, pero la casa de señor Molin es rojo. Señor Molina, qué tiene una cuarentena, es portero en hotel Colón. Comenza a las siete hora en la madrugada, y va a hotel hasta las seis horas en la tarde.
Antes de volve a casa, bebe un vaso con jerez en una bar. Señor Molina gusta jerez. Los lunes no trabaja señor Molina. Es su día libre. Normalmente permanece en casa cuida de las flores su patio. En tarde juega fútbol con sus amigos. En augosto viaja a España del Norte, qué su familia viven.
Sevilla ligger ved bredden af Guadalquivir. Det er Andalusiens hovedstad, og er en meget smuk by. Næsten alle husene er hvide, men hr. Molinas er rødt. Hr. Molina, som er omkring 40 år, er portier på hotel Colón. Han begynder kl. 7 om morgenen, og han går på hotellet indtil kl. 6 om eftermiddagen.
Inden han går hjem, drikker han et glas sherry på en bar. Hr. Molina kan godt lide sherry. Om mandagen arbejder hr. Molina ikke. Det er hans fridag. Normalt bliver han hjemme for at passe blomsterne i sin gård. Om eftermiddagen spiller han fodbold med sine venner. I august rejser han til Nordspanien, hvor hans familie bor.
Sevilla ubica a orllias de Guadalquivir. Es las capital de Andalucía, e es cuidad muy buena.
Casi todas casas son blanca, pero la casa de señor Molin es rojo. Señor Molina, qué tiene una cuarentena, es portero en hotel Colón. Comenza a las siete hora en la madrugada, y va a hotel hasta las seis horas en la tarde.
Antes de volve a casa, bebe un vaso con jerez en una bar. Señor Molina gusta jerez. Los lunes no trabaja señor Molina. Es su día libre. Normalmente permanece en casa cuida de las flores su patio. En tarde juega fútbol con sus amigos. En augosto viaja a España del Norte, qué su familia viven.
Svar #2
30. august 2006 af MeWannaGoBoom (Slettet)
Sevilla /ubica/ (está) a orllias(?) de Guadalquivir. Es la/s/ capital de Andalucía, /e/ (y) es (una) cuidad muy buena.
Casi todas (las) casas son blanca(s), pero la casa de señor Molin es rojo. Señor Molina, qu/é/(e) tiene una cuarent/ena/(a años), es portero en (el) hotel Colón. Com(i)enza a las siete /hora/ /de) en la madrugada, y /va a/ (está en el) hotel hasta las seis /horas/ /en/ (de) la tarde.
Antes de volve(r) a casa, bebe un vaso con jerez en un/a/ bar. (A) Señor Molina (le) gusta jerez. Los lunes no trabaja (el) señor Molina. Es su día libre. Normalmente permanece en casa cuida de las flores su patio. /En/ (por la) tarde juega (al) fútbol con sus amigos. En augosto viaja a España del Norte, /qué/(donde) su familia vive/n/.
// = fjernes
() = indsættes
Casi todas (las) casas son blanca(s), pero la casa de señor Molin es rojo. Señor Molina, qu/é/(e) tiene una cuarent/ena/(a años), es portero en (el) hotel Colón. Com(i)enza a las siete /hora/ /de) en la madrugada, y /va a/ (está en el) hotel hasta las seis /horas/ /en/ (de) la tarde.
Antes de volve(r) a casa, bebe un vaso con jerez en un/a/ bar. (A) Señor Molina (le) gusta jerez. Los lunes no trabaja (el) señor Molina. Es su día libre. Normalmente permanece en casa cuida de las flores su patio. /En/ (por la) tarde juega (al) fútbol con sus amigos. En augosto viaja a España del Norte, /qué/(donde) su familia vive/n/.
// = fjernes
() = indsættes
Skriv et svar til: Oversættelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
