Studiebolig

Bolig i Århus!

08. november 2006 af Heiko (Slettet)
Hej!

Jeg har tænkt mig at flytte til Århus næste år og læse videre. Allerede nu er jeg begyndt at tænke på at søge noget at bo i, men aner ikke hvordan og hvorledes jeg skal gribe det an?
Er endnu ikke helt sikker på hvilken uddannelse jeg skal vælge, og vil selvfølgelig gerne finde en bolig nogenlunde tæt på uddannelsesstedet?! Et andet problem er at jeg ikke kender Århus særlig godt.
Er der nogle her der har nogle gode fif til når man skal søge bolig eller er det for tidligt at begynde allerede nu?

Mvh. Sofie

Brugbart svar (1)

Svar #1
08. november 2006 af FredeW (Slettet)

www.kollegie8000.dk er et godt sted at starte, men derudover kommer det selvfølgelig i høj grad an på, hvor du vil søge ind, hvad du vil betale, om du går efter kollegium/privatudlejet værelse/andet, og hvor lang en afstand du vil acceptere :-)

Svar #2
08. november 2006 af Heiko (Slettet)

#1:

Har prøvet http://www.kollegie800.dk men forstår ik rigtig siden?!
Hvis man vil lave en ansøgning derinde er det så et specifikt værelse/lejlighed man skal søge, eller?
Med afstanden er jeg lidt lost, da jeg slet ikke er kendt i Århus, og derfor ikke ved hvor de forskellige uddannelsessteder i byen ligger.

Brugbart svar (1)

Svar #3
08. november 2006 af Dr. MolBio (Slettet)

Ja du skal vælge specifikt hvilke lejligheder du vil søge, men for at gøre det, skal du vide hvilken institution du vil læse på. Der er jo lang afstand mellem de forskellige institutioner her i Århus.
Så først skal du finde ud af hvor du vil læse, derefter fat i et kort over Århus, evt. digitalt, og gå i gang med at søge. NB! du er først aktiv på ventelisten seks mdr. inden studiestart, dvs. begynder din uddannelse i Sep. så bliver du først aktiv til marts (så undgår man, at der er nogle som står på listen i flere år inden de skal studere).

Held og lykke...

Svar #4
12. november 2006 af Heiko (Slettet)

Okay, jamen så må jeg jo igang med at søge til Marts. Hvilke erfaringer har i med at finde noget at bo i i Århus? Er det svært?
tak for hælpen..

Skriv et svar til: Bolig i Århus!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.