Spansk

oversættelse

28. november 2006 af joo34 (Slettet)
jeg har et kort oværsettele her, nogen søde der kan kigge i gennem og rette det.

César es españo moderno de 35 años su mujer es cerãmica se IIama Tere.
Su hijo se IIama Adrian y es 4 años. La familia vive en Comenar Viejo, una ciudad peguina está a unos 33 km al noroeste de Madrid. César trabaja a casa, porque su estudio está a llí. Cada día va a Madrid para comer con se madre. Los domingos come toda la familia allí. Pero si la madre está de excursiòn con compáeros, César come a casa o del colegio. Allí trabaja que.

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2006 af stellamarie (Slettet)

peguina er det menigen det skal være lille? For sådan staves det ikke

Svar #2
28. november 2006 af joo34 (Slettet)

jeg mener også lille

hvordan siger man dette sætning på spansk?

Hun er på udflugt

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. november 2006 af Duffy

participar en la excursión = deltage i en udflugt

ir de excursión = at tage på udflugt

Estando de excursión = er (værende) på udflugt


Så din sætning vil lyde:

Hun er på udflugt. = Está de excursión.



Duffy

Skriv et svar til: oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.