Studiebolig

Skjoldhøjkollegiet?

26. februar 2007 af warez (Slettet)

Nogen der kender noget til det - er det ok eller er det helt ring?

Brugbart svar (1)

Svar #1
26. februar 2007 af akadina (Slettet)

Jeg har kendt flere der har boet der. De har været godt tilfredse. Det er forholdsvist billigt at bo der. Det ligger ikke super centralt, men der er okay busforbindelser.

Brugbart svar (1)

Svar #2
26. februar 2007 af SomeOneMore (Slettet)

Jeg kender også flere der er flyttet derfra (hvis det er i Århus), og flyttet til andre kollegier, grundet området det ligger i, og så én, der var træt af de langhårede 'hippier' med guitar og bongotrummer hver dag når han kom hjem :)

Skjoldhøj ligger jo i Brabrand, som er et af de mere udsatte områder i Århus. Dog ikke i den værste del af Brabrand...

Brugbart svar (1)

Svar #3
26. februar 2007 af akadina (Slettet)

#2 Med hensyn til om man bor sammen med langhårede hippier eller korthårede stræbere med stramtbundne slips, så er kollegiet meget stort og der er stor forskel på hvilken gang man kommer til at bo på. Jeg kender en der flyttede til en anden gang, da der blev et værelse ledigt, hun sagde at det var som at flytte til et helt andet kollegie.

Men warez, du kan jo evt. besøge kollegiet og se det lidt an, der skal nok være en eller anden der gerne vil vise dig rundt og fortælle lidt om det og om området.


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. november 2014 af Anonyminized (Slettet)

Jeg har selv boet der i 5 måneder - og det var de værste måneder i mit liv. Kollgiet og omgivelserne er forfærdelige, så: lad vær'! Jeg er selv blevet overfaldet, og har set en masse indbrud. Især indbrud i bilerne ude foran er meget udbredt. Derudover er der ofte indvandrer-grupper der "venter" på dig når du stiger af bussen ved kollegiets stoppested. De hænger vist ud der fordi de ikke har andet at lave. Jeg blev tit råbt ad, og så jo også overfaldet - jeg har aldrig oplevet lignende. Derudover er hele kollegiet lavet af store beton-blokke.

Mit råd er, hold dig langt væk fra Gellerup/Skjoldhøjkollegiet. Det er sandt hvad der bliver sagt om stedet. Skal aldrig sætte mine ben i Brabrand igen, aldrig.


Skriv et svar til: Skjoldhøjkollegiet?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.