Spansk
Oversættelse
04. april 2007 af
Hallooo (Slettet)
Hej. Jeg håber meget, at der er nogle, som vil rette min oversættelse. På forhånd tak!
Carmela og Paulino har fået opgaven at underholde de republikanske tropper ved fronten. De optræder sammen med Gustavete, som er en stum ung mand, de har fundet på vejen. Han er blevet stum efter et bombardement.
Carmela er en lidenskabelig og engageret kvinde.
Paulino kan indrette sig efter sine omgivelser som en kamæleon. Han er besluttet på at overleve, koste hvad det vil.
Carmela y Paulino han tenido el trabajo entretener los tropas republicanos en el frente. Actuan juntamente con Gustavete, que es un hombre mudo joven, que han encontrado en el camino. Ha quedado mudo desde un bombardeo.
Carmela es una mujer apasionado y comprometido.
Paulino puede adaptandose a sus alrededores como un camaleón. Ha decidiendo a sobrevivir, cueste lo que cueste.
Carmela og Paulino har fået opgaven at underholde de republikanske tropper ved fronten. De optræder sammen med Gustavete, som er en stum ung mand, de har fundet på vejen. Han er blevet stum efter et bombardement.
Carmela er en lidenskabelig og engageret kvinde.
Paulino kan indrette sig efter sine omgivelser som en kamæleon. Han er besluttet på at overleve, koste hvad det vil.
Carmela y Paulino han tenido el trabajo entretener los tropas republicanos en el frente. Actuan juntamente con Gustavete, que es un hombre mudo joven, que han encontrado en el camino. Ha quedado mudo desde un bombardeo.
Carmela es una mujer apasionado y comprometido.
Paulino puede adaptandose a sus alrededores como un camaleón. Ha decidiendo a sobrevivir, cueste lo que cueste.
Svar #2
06. april 2007 af MHE (Slettet)
Et par småting - har ikke lige den store tid:
- las tropas = los soldados.
- frente = frontera.
- Actuan juntamente con Gustavete que es un CHICO MUDO.
- Carmela es una mujer apasionadA y comprometidA.
- Din brug af Quedar er forkert. Quedar(se) betyder blive i betydningen "forblive". Kig på det igen.
- Paulino puede adaptandose -> du kan ikke bruge gerundium her. Kig på den igen. Det samme gælder for "Ha decidiendo a sobrevivir".
- las tropas = los soldados.
- frente = frontera.
- Actuan juntamente con Gustavete que es un CHICO MUDO.
- Carmela es una mujer apasionadA y comprometidA.
- Din brug af Quedar er forkert. Quedar(se) betyder blive i betydningen "forblive". Kig på det igen.
- Paulino puede adaptandose -> du kan ikke bruge gerundium her. Kig på den igen. Det samme gælder for "Ha decidiendo a sobrevivir".
Svar #3
08. april 2007 af Hallooo (Slettet)
Hvis nu jeg gerne vil sige "un hombre mudo joven" er det så den rigtige ordstilling?
tusind tak for hjælpen :D
tusind tak for hjælpen :D
Svar #4
08. april 2007 af MHE (Slettet)
"un joven hombre mudo" ville jeg sige, hvis du foretrækker den form.
Skriv et svar til: Oversættelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
