Spansk

Sort/hvid??

05. maj 2007 af siimba (Slettet)
Hej,
Hvad hedder sort/hvid på spansk?

Det skal bruges i sætningen:
Fotografiet er i sort/hvid.

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2007 af IdaK (Slettet)

Vi har altid lært det hedder "La fotografía es blanca y negra". Eller, "Los colores en la fotografía es blanca y negra".

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2007 af Billal001 (Slettet)

Sort=Negro Hvid= Blanco

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. maj 2007 af IdaK (Slettet)

Jojo, men det skal jo bøjes, og fotografíá er hunkøn, dvs sort=negrA og hvis=blancA.

Svar #4
05. maj 2007 af siimba (Slettet)

Så simpelt jo :)

Brugbart svar (0)

Svar #5
06. maj 2007 af IdaK (Slettet)

Hov, hvis man bruger den med los coleres skal det hedde blanco y negro, fordi så er los colores jo grundled.

Skriv et svar til: Sort/hvid??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.