Studiebolig

Kollegieværelse

22. maj 2007 af gerloc (Slettet)
Hola!

Jeg kunne godt tænke mig at høre om nogle herinde har erfaring med at på kollegie.. Står i den situation at jeg holder et sabbat år, og så skal jeg ind og læse på CBS. Men, jeg bor i Jægerspris, hvilket betyder minimum 2 timers transportid hver dag, hvilket jeg på ingen måde magter. Gennem nogle aktier min far så har, kan jeg få et kollegieværelse, men er det godt? Bliver man hurtigt træt af det? Kunne godt tænke mig at høre hvad folk siger til det.

Det jeg umiddelbart er mest skeptisk overfor, er hvor lang tid man gider i bo der.. Kunne være rart ikke at skulle flytte mens man læser..

..Kasper!

Brugbart svar (1)

Svar #1
22. maj 2007 af Cecimort (Slettet)

Det er SÅ fedt at bo på kollegie.
Ja, det er folk der sviner, og ja der er folk der larmer.

Men et godt råd er at lad være med at vente emd at skriv dig op til sidste øjeblik, gør det allerede nu! på www.kollegierneskontor.dk eller www.ciu.dk (der er nok flere, og nogle kollegier der ikke står på her, søg på google og forhør dig på CBS, de har nok også nogle specielt til deres studerende)

Men alle de ulemper jeg nævnte før er intet imod alt det fantastiske man får igen. Jo, hvis du er super sart og ikke orker at dele køkken med andre så vil jeg ikke anbefale det, men ellers så synes jeg at du skal springe ud i det.
Men du skal vide at man ikke liige sådan får adgang til de fede kollegier med det samme, men du kan jo flytte i sommerferien (det gjorde jeg selv)

Brugbart svar (1)

Svar #2
22. maj 2007 af mitchell (Slettet)

Halløj Kasper!

Jeg er selv lige flyttet på Kollegie for en måned siden og læser ved siden af. Synes sgu´ det er meget fedt og kunne ikke forestille mig, at jeg blev træt af det. Kan tvært imod kun anbefale det!

Hvis du kan lide at bo/være sammen med andre friske unge mennesker så er det stedet for dig. Et andet plus er, at man ikke er alene og altid kan finde nogle at snakke med i fælleskøkkenet ovs. og hjælpe hinanden.

-Sarah


Svar #3
24. maj 2007 af gerloc (Slettet)

Det lyder da godt! Skal ned som skiguide her til vinter hvor vi skal bo 4 mand på et værelse i 5 måneder, så et kollegie skulle være nemt.

Min far har aktier i Keops, så kan bl.a. få på det nye kollegie ved Bispebjerg der ligger så tæt på stationen som man kan. Ser meget lækkert ud.

Alternativet til kollegie er at få min far til at investere i en lejlighed eller den slags. Lejelejligheder er jo ret svære at opdrive, i hvert fald hvis man skal kunne betale dem. Men overvejer bestemt at prøve kollegie, hvis man går helt død i det må man jo bare flytte i sommerferien, det skulle man nok kunne klare..

Brugbart svar (1)

Svar #4
24. maj 2007 af MHE (Slettet)

Mit råd: Prøv kollegie! jeg har boet på to af slagsen og har nydt det begge gange - jo, der er altid nogle mennesker, der roder og sviner lidt, men det er en fed måder at møde andre unge fra andre studierækker og miljøer end du selv kommer fra, og det er altså guld. Desuden er der tit udenlandske studerende at finde på kollegierne (i hvert fald her i Århus og dem jeg kender til i Kbh har det også), og det er altså en gave uden lige at møde sådan nogle.

Go for it! Og er det ikke noget, så kan man altså flytte på én dag, for du kan ikke have en bondegård på et kollegieværelse. :D

Brugbart svar (1)

Svar #5
24. maj 2007 af Rikke189 (Slettet)

Hey!
Nu kan jeg ikke tale af egne erfaringer, men jeg kan fortælle at min far boede på kollegie i 8 år. De bedste venner han har er folk han mødte på kollegiet, og han står stadig på ski med dem hvert år. Derudover mødte han min mor på kollegiet, da hun var veninder med hans nabo!

Jeg kan i hvert fald fortælle at jeg skal på kollegie, når jeg går i gang med en videregående uddannelse!

Skriv et svar til: Kollegieværelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.