Afsætning
Priskrydselasticitet
07. november 2007 af
kingzie (Slettet)
Hjælp mig lige med det her regnestykke. Det vedrører priselasticitet i afsætning. Den er vidst nem, men jeg kan bare ikke huske hvordan man gør :-)
2 = (x * 190) / (2000 * -10)
Hvad er X?
(-10 er muligvis +10)
Regn helst begge dele.
Mange tak :-)
2 = (x * 190) / (2000 * -10)
Hvad er X?
(-10 er muligvis +10)
Regn helst begge dele.
Mange tak :-)
Svar #1
07. november 2007 af mathon
2 = (x*190)/(2000*(-10))
2 = (x*190)/(-20000)
2*(-20000) = 190x
-40000 = 190x
x = -40000/190
x = -210,526
2 = (x*190)/(-20000)
2*(-20000) = 190x
-40000 = 190x
x = -40000/190
x = -210,526
Svar #2
07. november 2007 af kingzie (Slettet)
Mange tak for det hurtige svar :-)
Det er jo egentlig ikke så svært,
når man først lige får genopfrisket
hukommelsen.
Det er jo egentlig ikke så svært,
når man først lige får genopfrisket
hukommelsen.
Skriv et svar til: Priskrydselasticitet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
