Spansk
Lidt hjælp ??
09. december 2007 af
Nullerdoggi (Slettet)
De siger også at immigranterne skal have en ren straffeattest. Så hun bliver nødt til at tage til konsulatet og stå i kø igen. Loreana har prøvet at få de nødvendige papirer. Hun og pablo tog til udlændingestyrelsen og ventede foran kontoret hele natten sammen med mange andre immigranter.
Dicen también que los inmigrantes tienen que deber un certificado de penales. Tiene qur ir a de consulado y hacer cola nuevo. Lorena ha pretado conseguir los papels necesarios. Ella y Pablo llavaron para la extranjería y la inmigracion y espiraron delante de oficina todo de noche con muchos otros inmigrantes.
Dicen también que los inmigrantes tienen que deber un certificado de penales. Tiene qur ir a de consulado y hacer cola nuevo. Lorena ha pretado conseguir los papels necesarios. Ella y Pablo llavaron para la extranjería y la inmigracion y espiraron delante de oficina todo de noche con muchos otros inmigrantes.
Svar #1
09. december 2007 af Snövs (Slettet)
umiddelbart ser det rigtig nok ud.. men tjek lige: tiene que ir a de consulado. jeg mener det skal være fremtid pga verbet bliver.. det er noget hun bliver nødt til engang i fremtiden..
voy + a + infinitiv
voy + a + infinitiv
Svar #2
10. december 2007 af Snövs (Slettet)
og så hedder det: de la noche..
de noche = om nat
de la noche = om natten
de noche = om nat
de la noche = om natten
Svar #3
12. december 2007 af Nullerdoggi (Slettet)
okay.. hvad tror du så den kommer til at hedde ? :) og tak for hjælpen..
Skriv et svar til: Lidt hjælp ??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
