Studiebolig

Selvmordskollegiet!?

20. december 2007 af Fætter Guf (Slettet)
Via ciu.dk er jeg netop skrevet op til Grønjordskollegiet, men da søster hørte om det, begyndte hun straks at snakke om "selvmordskollegiet" og etagebyggeri, men hvad er jeres mening om dette kollegie?

Brugbart svar (1)

Svar #1
21. december 2007 af chrisjorg (Slettet)

Jeg fik en plads der men takkede nej til den.

Brugbart svar (1)

Svar #2
21. december 2007 af gfjtz (Slettet)

"Omdømme
Grønjordskollegiet bliver ofte omtalt under øgenavnet Selvmordskollegiet. Omend der ikke findes formelle kilder til dette, kommer dette omdømme efter sigende fra udslusningsforsøg på kollegiet med psykisk syge unge, som efter sigende skulle have forøget kollegiets selvmordsrate i 1970'erne. Eftersom den forøgede selvmordsrate ikke kan understøttes af pålidelige kilder, kan det ikke udelukkes at omdømmet skyldes andre faktorer som de store vinduer, der kan åbnes på vid gab, eller kollegiets arkitektoniske udformning, som mange finder uinspirerende. Et rygte siger at der før i tiden ikke var lås på kollegiets yderdøre, og at man kunne tage trappen helt op på kollegiets tag. Dette skulle have forårsaget en del selvmord fra ikke-beboere.

Der er de senere år gjort mange tiltag for at forbedre kollegiets stand og omdømme, bl.a. opførelse af nyt fælleshus, opførelse af beachvolley-bane, renovering af garvene, renovering af alle køkkener, udskiftning fra gulvtæppe til trægulve på værelserne, renovering af læsesal, gratis kabel-tv-pakke på køkkenerne mv."
Kilde: http://da.wikipedia.org/wiki/Gr%C3%B8njordskollegiet

Har ingen specifik mening om stedet ;)

Brugbart svar (1)

Svar #3
05. januar 2008 af gento (Slettet)

jeg tror ikke rigtigt på det. hvorfor ville folk begå selvmord i et kollegie? det er i hvert fald uinspirerende.
sig du bare ja til det værelse, det lyder da som om det er meget lækkert

Brugbart svar (1)

Svar #4
05. januar 2008 af volcom1

Hejsa jeg sidder netop på grønjordskollegiet hvor jeg har boet siden august, det er skam et helt fint kollegie, selvfølgelig ikke det nyeste af det nyeste, men det er helt fint og gode værelser, og så er det jo ligesom en temmelig lav husleje. Det fede er at det ligger lige op af dr byen metro station så man kommer til nørreport på 7 min. Jeg har aldrig hørt om det der selvmords halløj, det holder ingen steder, dem jeg bor på gang med har boet her flere år, så helt skidt kan det da ikke være. Og Det er altid nemmere at finde et sted at bo når man er her inde, det er sjældent man starter med det fedeste. Så kom da ind i kampen, det er ikke alle rygter som holder vand

Skriv et svar til: Selvmordskollegiet!?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.