Afsætning
Differentialkvotienter
30. august 2004 af
gumblix (Slettet)
Hjælp mig! Har svært ved denne opg:
Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i (x0,f(x0), når
f(x) = x^2 - 4x + 2, x0 = 2
Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i (x0,f(x0), når
f(x) = x^2 - 4x + 2, x0 = 2
Svar #2
30. august 2004 af gumblix (Slettet)
Det gør jeg også, men hvordan finder jeg frem til f'(x0)?
Svar #3
30. august 2004 af P3X-018 (Slettet)
Du differentiere funktionen f, så få du f´(x), også indsætter du x0 i f´(x0)
Skriv et svar til: Differentialkvotienter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
