Spansk
HJÆLP!
05. april 2008 af
Gizoooss (Slettet)
Hey alle! Håber nogle vil hjælpe! Jeg sku lave en oversættelse på spansk, nogle de vil se om jeg har nogle fejl? Det er nemlig min første aflevering!Det ville være super!
Her er den, har prøvet så godt jeg nu kunne :)
1.Hr. Nielsen er dansker
1.Sr. Nielsen es danés.
Oversættelse 8
1. Hr. Nielsen er dansker
2. Han går ikke ud med hollandske piger
2. Él no sale unas chicas holandesas
3. Det er vigtigt at studere
3. Es importante estudiar
4. Skriver De en bog til danskere?
4. ¿Escribe usted un libro para unos danéses?
5. Vi forstår ikke spansk
5. No comprendemos español.
6. Hvorfor lærer I ikke spansk?
6. ¿Por qué no aprendéis español?
7. Hvor bor I?
7. ¿Dónde vivís?
8. Hvad sker der?
8. ¿Qué pasa?
9. Læser De spanske aviser
9. ¿Lee usted unos español periódicos?
10. ja, men jeg forstår ikke artiklerne
10. ¿Sí, pero no comprendo los artículos.
Her er den, har prøvet så godt jeg nu kunne :)
1.Hr. Nielsen er dansker
1.Sr. Nielsen es danés.
Oversættelse 8
1. Hr. Nielsen er dansker
2. Han går ikke ud med hollandske piger
2. Él no sale unas chicas holandesas
3. Det er vigtigt at studere
3. Es importante estudiar
4. Skriver De en bog til danskere?
4. ¿Escribe usted un libro para unos danéses?
5. Vi forstår ikke spansk
5. No comprendemos español.
6. Hvorfor lærer I ikke spansk?
6. ¿Por qué no aprendéis español?
7. Hvor bor I?
7. ¿Dónde vivís?
8. Hvad sker der?
8. ¿Qué pasa?
9. Læser De spanske aviser
9. ¿Lee usted unos español periódicos?
10. ja, men jeg forstår ikke artiklerne
10. ¿Sí, pero no comprendo los artículos.
Svar #2
05. april 2008 af Lone H. (Slettet)
1.Hr. Nielsen er dansker
1.Sr. Nielsen es danés.
Oversættelse 8
1. Hr. Nielsen er dansker
2. Han går ikke ud med hollandske piger
2. Él no sale CON chicas holandesas (uden unas = nogle)
salir con = gaa ud med
3. Det er vigtigt at studere
3. Es importante estudiar
4. Skriver De en bog til danskere?
4. ¿Escribe usted un libro para danéses? (uden unos = nogle)
5. Vi forstår ikke spansk
5. No comprendemos español.
6. Hvorfor lærer I ikke spansk?
6. ¿Porqué no aprendéis español? porqué = i et ord
7. Hvor bor I?
7. ¿Dónde vivís?
8. Hvad sker der?
8. ¿Qué pasa?
9. Læser De spanske aviser
9. ¿Lee usted periódicos españoles? (uden unos = nogle) og med -es paa español eftersom det er flere aviser
10. ja, men jeg forstår ikke artiklerne
10. Sí, pero no comprendo los artículos.
Saa det er da fint,ville jeg sige, idet det er mindre fejl.
Nu spoerger jeg af nysgerrighed, eftersom det er over 25 aar siden jeg sidst var i skole, hvad laeser du og paa hvilket niveau?
Hvis ellers man maa spoerge om dette!
Nb. usted og ustedes skrives med stort, ligesom paa dansk.
og at ordstillingen ved f.eks: et stort hus = una casa grande , er omvendt af dansk-engelsk-tysk.
mvh
Skriv et svar til: HJÆLP!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
