Spansk

spansk eksamen

09. juni 2008 af aec (Slettet)
har lige trukket mit emne "AMOR" hvilket er et af de bedre... nu sidder jeg og begynder, at stresse over om jeg har styr på det hele... så dem der har været oppe kan måske hjælpe... man starter med at få udleveret en lille kort spansk tekst, som man skal kunne genfortælle på dansk (havde i muglighed for at bruge ordbøger evt. elektronisk?)... derefter skal man fortælle om de 2 tekster som man har arbejdet med de sidste 24 timer? og til sidst skal man fortælle om ens tema og hvad man har arbejdet med i løbet af året? altså i mit tilfælde "amor"... til sidst er der nogen der har nogle gode råd til hvordan man skal klare eksamen godt... jeg har selvfølgelig fået en del af vide af min lære, men det kunne jo være at der var en der kunne komme med ekstra råd?


på forhånd mange tak....

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. juni 2008 af Sus_GG (Slettet)

Hej..

Ja du har mulighed for ordbøger, du skal bare selv medbringe dem.

Altså vi trækker også et billede sammen med den tekst (den vi skal fortælle om på dansk) det billede skal vi så fortælle om på spansk.. de 2 ting har vi 30 min til.
Først gennegår man det danske resume og derfor billedet og til sidst den 24 timers tekst og allerallersidst perspektivere du til andre tekster i har haft i løbet af året, i dit tilfælde tekster om amor.

Svar #2
09. juni 2008 af aec (Slettet)

jah det er rigtigt, der er også et billed, det havde jeg helt glemt... men ellers ser det ud til jeg har styr på det. 1000 tak...

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. juni 2008 af Rassm (Slettet)

Spurgte de meget i jeres tilfælde og forventer de en samtale derefter?
Jeg har øvet på min tekst meget, og læser nok den halvt op, derefter vil jeg gerne tale om billedet samt teksten, men vil helst ikke perspektivere eller noget andet, jeg ikke er forberedt på.

Svar #4
17. juni 2008 af aec (Slettet)

jeg fremlagde hurtigt den danske del... der var ingen spg. til det og de nævnte den ikke igen...
du skal ikke læse din tekst op, det får du ikke noget ud af...
fortæl hvad den handler om med dine egne ord...
hvis du ikke selv perspektivere til andre tekster efter du har fremlagt, vil de nok spørge...
når du er færdig med de 2 tekster og med at perspektivere skal du fortælle om billedet... det sidste af tiden brugte jeg på at snakke om billedet og det stillede de nogle spg. til...

Skriv et svar til: spansk eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.