Afsætning

Hjælp - ønskes indenfor faget afsætning

22. september 2004 af yepper (Slettet)
jeg håber der er nogle der har styr på dette begreb, som jeg skal redegøre kort for. Spørgsmålet lyder følgende;
gør kort rede for omverdensfaktorerne, og vurder derefter hvilke omverdensfaktorer, der især kan på rejseselskabet Beauty( dette rejseselskab er ikke et almindeligt "allaround rejseselskab, som der er mange på markedet, men det satser på at lave rejser for kunder, som efterspørger rejser ud over det almindelige.

jeg håber på hjælp fra jer, det haster en smule....

Brugbart svar (2)

Svar #1
22. september 2004 af Dinyra (Slettet)

Jeg vil gå ud fra at omverdensfaktorerne er sådan noget som lovgivning, konjunkturer, kunder, konkurrenter, leverandører og så videre, altså mennesker/institutioner i virksomhedens omverden som kan påvirke virksomheden direkte eller indirekte.

Med hensyn til rejsebureauet, vil mit bud på, hvad der kan påvirke dette, f.eks. være den generelle økonomiske situation i både det land som rejsebureauet ligger i og det land som det tilbyder rejser til (konjunkturer).

Er der f.eks. en god økonomi i det land, hvor rejserne sælges, vil rejseselskabet være bedre stillet, da der så er flere der har økonomisk mulighed for at købe rejser af den art de udbyder (jeg går ud fra, at disse rejser, kan være lidt dyrere, da de afviger fra, hvad der udbydes af andre selskaber og måske tilbyder en mere unik rejse).
En anden ting der kan påvirke et rejseselskab er f.eks. den generelle globale situation, sådan noget som terrorangreb på det land, hvor rejserne går til, kan afskrække mange fra at rejse dertil.
Jeg håber, at det er noget derhen af du skal bruge, og at det kunne være en lille hjælp :-)

Svar #2
23. september 2004 af yepper (Slettet)

ok. tak. hvis du der nogen der har flere foreslag så skriv endelig.

på forhånd tak.


Skriv et svar til: Hjælp - ønskes indenfor faget afsætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.