Spansk

Gramatik?

25. september 2008 af delidolu (Slettet)

Hvordan danner man førnutid på spansk?

Og nær fremtid?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2008 af JuMMe^ (Slettet)

før nutid = bøj haber i ønsket form + kort tillægsform + enten ado eller ido.

F.eks. jeg har spist = he comido

F.eks. jeg har arbejdet = he trabajado

nær fremtid = ir + a + infinitiv.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. september 2008 af JuMMe^ (Slettet)

Jeg har sovet ---> he + dorm + ido --> he dormido.


Svar #3
25. september 2008 af delidolu (Slettet)

tak tak :D


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. september 2008 af Tru-life (Slettet)

he

has

ha

hemos

habéis

han


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. september 2008 af Duffy

Har har har - du har sovet i timen.


Skriv et svar til: Gramatik?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.