Afsætning

Afsætningsopgave

25. november 2008 af tjavsmadsen (Slettet)

Hej.

Jeg sidder med en opgave hvor Groms er givet ved: 10m+2000.

Gromk er givet ved: 3500

Da vi tidligere kun har regnet opgaver hvor Groms har negativ hældning, kommer her et spørgsmål.

Jeg ønsker at beregne dækningsbidraget. Bliver dækningsbidraget et minus-beløb i dette tilfælde eller =0.?

På forhånd tak.


Brugbart svar (2)

Svar #1
04. december 2008 af Corvette (Slettet)

Groms = 10m + 2000

Gromk = 3500

10m + 2000 = 3500 => m = 150 (mængde)

VO = 150 * 3500 = 525.000  

p = 20m +2000

p = 20*150 + 2000 = 5000 kr/stk

DB = (150 * 5000) Kr - (150*3500) Kr                = 225.000 kr


Skriv et svar til: Afsætningsopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.