Afsætning

mat...!!

21. oktober 2004 af Spasser (Slettet)
Christiansborg slot. 1739 - 2004

københavns slot: 1369 - 1731

Absalons borg: 1167 - 1369

På slotsholmen i hbh har der siden 1100 tallet ligget bygninger, hvorfra danmark er blevet styret.

Hvor mange hundrede år er danmark blevet styret..?

Hjælp..:D

Brugbart svar (1)

Svar #1
21. oktober 2004 af Damon (Slettet)

Jeg formoder alle tre slotte har ligget på slotsholmen (ved ikke, hvor det ligger) og landet er blevet styret derfra.

Du trækker startpunkt fra slutpunkt i intervallerne og lægger dem sammen:

202 + 362 + 265 = 829 år

Og hvis du tænker på hele hundreder er svaret 800 år.

Svar #2
21. oktober 2004 af Spasser (Slettet)

tak...:D Profesor...!

Svar #3
21. oktober 2004 af Spasser (Slettet)

Hjælp Mig liii igen...

Vis i et cirkeldiagram hvor stor en del miljø og energiafgifter udgjorde af statens samlede indtægter i 2000..

samlede indtægt i år 2000:

miljøafgifter 9 milioner kr og energiafgifterne var 28.8 mio kr... Hvad skal jeg sætte det ind i en cirkeldiagram..
??

Brugbart svar (1)

Svar #4
21. oktober 2004 af Damon (Slettet)

Hmm - får du ikke at vide, hvad den samlede indtægt er?

Derefter skal du regne ud, hvor mange procent henholdsvis miljøafgifterne og energiafgifterne er af den samlede indtægt.
Så tegner du en cirkel.
I den cirkel skal miljøafgifterne fylde det antal procent af cirklens 360 grader som du kom frem til og ligeledes med energiafgifterne.

Svar #5
21. oktober 2004 af Spasser (Slettet)

Jo den samlede indtægt er 37.9 milioner kr... Og jeg ved ikke hvordan jeg skal ha det til procent og heller ikk til grader...:S

Brugbart svar (1)

Svar #6
21. oktober 2004 af Damon (Slettet)

Miljøafgifter:

9/37,9 * 100% = 23,47 procent

23,75% * 360 grader = 85,49 grader

Ligeledes gør du med energiafgifterne

Brugbart svar (1)

Svar #7
24. oktober 2004 af JTR (Slettet)

LoL.. Den her havde jeg for som blækmat for et par uger/måneder siden...
I får den i gymnasiet?? Jeg fik den her i starten af 9'ende..
Når nvm.. Hvis der er andet kan jeg prøve at hjælpe.. Fuckede opgaven lidt op men fik alligevel 9 i den...

Brugbart svar (1)

Svar #8
24. oktober 2004 af Y.vs.J (Slettet)

Synes også det virker lidt mystisk, hvis du har fået den i gym... Var også en jeg lavede i folkeskolen..!

Brugbart svar (1)

Svar #9
31. oktober 2004 af mosc (Slettet)

os mig:D

Skriv et svar til: mat...!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.