Spansk

GUSTAR

11. marts 2009 af Jensrmb (Slettet)

Jeg sidder lidt er i tvivl om verbet gustar, jeg skal jo huske at bøje Gustar efter grundleddet. Det kan jeg simpelthen ikke huske, hvordan man gør ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2009 af Nilletøz (Slettet)

Me Gustas = jeg kan lide dig = Du mig lide (sådan klodset oversat for at man kan se tankegangen)
Te Gusto = Du kan lide mig :P


Svar #2
11. marts 2009 af Jensrmb (Slettet)

Det var nu ikke lige på den måde. Men tak for dit svar.
Jeg har fået en afl. i spansk.
 

B) Indsæt det korrekte personlige pronomen og verbet GUSTAR:
(Cologa la forma correcta del complemento indirecto y del verbo)

1. A mi hijo no los aguacates (avokadoer)
Er det så korrekt, at der skal stå A mi no él gusta los aguacates.

Der er nogle steder, at de personlige pronomener bliver gentaget! :S
Jeg er ret lost!


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. marts 2009 af cilliebillie (Slettet)

Jeg forstår ikke helt dit spørgsmål. Men hvis du skal sætte gustar ind i den sætning, så ville jeg nok sige:

A mi hijo no le gustan los aguacates.


Skriv et svar til: GUSTAR

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.