Spansk

hjælp til spansk

22. marts 2009 af Martin_boy (Slettet)

hej er der en der vil se om der er fejl ved min oversættelse det er første gang jeg har oversat og jeg håber en der vil hjælpe :/

El pequeño príncipe rápidamente aprende a leer y escribir, pero hace demasiadas líneas de corte. La gente dice que está muy mal educado, y así es su príncipe travieso. El tiempo pasa y el príncipe no deja de comportarse mal. le gusta estar solo y más cerca a menudo dentro de una torre alta. Aquí utiliza muchas horas a escribir cosas en grande pergamentruller. Por la noche sale del castillo en secreto para reunirse con algunas personas en lugares misteriosos. Él siempre lleva una chaqueta grande y un gran sombrero que oculta su rostro.

Den lille prins lærer hurtigt at læse og skrive, men han laver også mange skarnstreger. Folk siger, at han er meget uopdragen, og derfor hedder han den slemme prins. Tiden går, og prinsen holder ikke op med at opføre sig dårligt. han kan lide at være alene og lukker sig ofte inde i et højt tårn. Her bruger han mange timer på at skrive ting på store pergamentruller. Om natten forlader han borgen i al hemmelighed for at mødes med nogle mennesker på mystiske steder. Han bærer altid en stor kappe og en stor hat, som skjuler hans ansigt.


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2009 af m_chr (Slettet)

pero también hace demasiadas líneas de corte. - Du mangler ordet også

y así es su príncipe travieso = y por eso es llamado el príncipe travieso

le gusta estar solo y más cerca a menudo dentro de una torre alta =

Le gusta estar solo y a menudo se estrecha dentro de una torre alta

Aquí utiliza muchas horas a escribir cosas en grande pergamentruller = Forkert ordstilling

Aquí utiliza muchas horas a escribir cosas en (pergamentruller) grandes

secreto para reunirse - en secreto para se reunir.

Det er de fejl jeg kunne finde, men kan ikke garantere det er rigtigt, :) Men ellers en flot aflevering eftersom det er din første!


Svar #2
22. marts 2009 af Martin_boy (Slettet)

tak for hjælpen det sætter jeg meget pris på :D


Skriv et svar til: hjælp til spansk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.