Spansk

SPANSK

02. april 2009 af idakaroline (Slettet)

hEJ ALLESAMMEN! er der en der kan hjæælpe? 

Genstandsled


1. ¿Has leído el libro? Sí, ____ he leído.
2. ¿Conoces a Laura y María? No, no ______ conozco.
3. ¿Nos llamas por teléfono? Sí, ______ llamo por teléfono.


Hensynsled

1. ¿Te interesa el fútbol? No, no ___lo__ interesa.
2. ¿Has dado la carta a ella? Sí, ___ he dado la carta.
3. ¿Os gusta la casa? Sí, _____ gusta la casa.
 

PÅ FORHÅND TAK!


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2009 af Duffy

Prøv nu selv først - ellers lærer du ikke noget


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. april 2009 af JesperFrancisClaver (Slettet)

genstandsled: 1= Lo

                           2= Los

                           3= Me

Hensynsled: 1= me, se

                        2= le

                       3= nos

Så sæt dig og ned og studer, hvorfor jeg har skrevet som jeg har, og hvad forskellen på inddirekte objekt og direkte objekt er. og også refleksive pronominer. Ellers har duffy ret, så lærer du nada! Så bliver det nogle lange 3 år på gym, hvis det skal foregå herover:)


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. april 2009 af Duffy

#2: Nej til 2,3 hhv 1

Genstandsled

1. ¿Has leído el libro? Sí, lo he leído.
2. ¿Conoces a Laura y María? No, no las conozco.
3. ¿Nos llamas por teléfono? Sí, os llamo por teléfono.

Hensynsled
1. ¿Te interesa el fútbol? No, no me interesa (el fútbol).
2. ¿Has dado la carta a ella? Sí, le he dado la carta.
3. ¿Os gusta la casa? Sí, nos gusta la casa.
 


Skriv et svar til: SPANSK

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.