Billedkunst

Eksamen.

08. maj 2009 af lalida (Slettet)

Hej alle,

Jeg er desværre i den uheldige situation, at jeg har trukket billedkunst til eksamen om omkring en måned! - Og jeg kunne godt tænke mig at vide, hvad det kræver for at opnå en god karakter? - Da jeg nok har været en del doven i timerne (hvilket har resulteret i, at jeg skal knokle fremover).

Det ville være djeligt hvis andre som skulle op og andre der har været oppe, ville fortælle om deres oplevelser etc. yderligere (har nemlig læst alle indlæg under billedkunst-forum.)

På forhånd tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. maj 2009 af Brisen (Slettet)

Da jeg var op til eksamen og scorede 02 sagde de at det blandt andet var fordi jeg var uklar over hvad jeg egentlig snakkede om. Var selv doven i billedkunst.
Men i din bog burde der gerne være nogle afsnit om hvordan man analysere billeder og jeg anbefaler at du lærer at bruge dem (det kræver så at du læser nogle afsnit i bøgerne, på den måde får du nok det mest nødvendige med). Husk at eksamen tager ca. 30 min så når du lærer at analysere så prøv også at øve dig til det mundtlige oplæg samtidigt med. gør dette på flere billeder som du blandt andet finder på nettet og i din bog.
 

 Held og lykke til eksamen.


Skriv et svar til: Eksamen.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.