Studiebolig

Prof. Ostenfeld Kollegiet

11. maj 2009 af lektienørden;) (Slettet)

Har fået tilbudt dette kollegie. Men der mangler en del info på deres hjemmeside. Så hvad synes I om det, hvis I kender det, altså hvordan er det at bor, hvordan er værelserne, osv.

På forhånd tak :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. maj 2009 af klotte (Slettet)

Det er et kollegie med 3 køkkener pr gang ....ikke helt nyt men med ok miljø.

Hvad vil du vide ?


Svar #2
11. maj 2009 af lektienørden;) (Slettet)

Jamen alt faktisk, de rimelig nærige med infomationer. Ved du eksempelvis hvordan værelserne ser ud? Kan folk der bor der godt lide det? Er der nogle ting jeg burde vide inden jeg takker ja?


Brugbart svar (2)

Svar #3
11. maj 2009 af klotte (Slettet)

Værelserne er standard men ikke mega store. De fleste læser på DTU da det ligger lige ved siden af hovedbygningen på DTU og lige ved siden af helsingørmotorvejen. Men bus tager det 15 min. til centrum af København.

Skriv til beboerrådsformanden og spørg.hvis du mangeler info.

Kan du ikke besøge stedet inden ?


Brugbart svar (2)

Svar #4
13. juni 2009 af iinnaj (Slettet)

De har ca 12 km2 og egen lille entre med 2 skabe, og eget bad og toilet. Jeg har boet der et par måneder og synes det var et rigtig godt sted. Nu bor jeg på VKR der ligger 100 meter derfra og vores husleje er meget dyrere(rerer) fordi vi har vores eget lille køkken. Men jeg synes ikke det er pengene værd. De fleste er i stykker og man deler både køkken og toilet med en anden. Derudover har vi vinduer lige ud til helsingørmotorvejen.

Et problem her er også det sociale liv, fordi alle laver med i deres egne små køkkener. Hvor det sociale liv er bedre på ostenfeld.

Et andet kollegie her er kampsax, men det har jeg ikke hørt så godt om. Det kollegie her i lyngby ved DTU jeg har fået bedst indtryk af, er ostenfeld.

Fra kollegiet går der ca. 2 gange i timen en bus til lyngby st. det tager ca 10. minutter til lyngby st. og så kan du tage s-toget til KBH H på 18 minutter. Derudover er der andre busser hvis man går 100-200 meter.

Fra motorvejen (ca. 200 meter fra ostenfeld)  går 150s mod nørreport. Det tager 25 minutter . Bussen kører rigtig tit. du kan evt se på mova.dk hvis du søger på linie 150s.  Derudover er det natbus ret ofte. Den hedder vist nok 95N.

Jeg bor her lige ved siden af ostenfeld selvom jeg studerede i universitetsparken, og det gik helt fint med bus osv.

Nærmeste netto/ALDI/bager er ca. 1 km væk. og så er dyrehaven næsten din baghave.

Området her er rigtig dejligt. der er mange DTU studerende, og pigerne er i undertal. Men lige ved siden af ostenfeld ligger DTU med S-huset som er bar cafe agtigt, og hvor der tit er arrangementer og koncerter, både for DTU studerende og andre.  Skal du læse på DTU?

Jeg kan ikke finde på noget negativt om ostenfeld, nok mest fordi jeg selv drømmer om at flytte tilbage dertil ;)

Spørg endelig hvis du mangler flere informationer.


Skriv et svar til: Prof. Ostenfeld Kollegiet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.