Studiebolig

Forældrekøb, boliger, kollegier i århus?!

30. juli 2009 af DeaSpark (Slettet)

Hej

Jeg er naesten ved at panikke i oejeblikket

Er i gang med at finde et sted at bo i Aarhus, da jeg er i dag er kommet ind paa universitetet.. saa det skulle helst gerne vaere taet paa universitetet og huslejen ligge omkring 2000-3000 kroner om maaneden..

Jeg har soegt mange steder, og har svaert ved at faa et ordentligt overblik. Gode råd? Hvad har I gjort? Nogen fra Ärhus med gode räd om hvor man IKKE burde bo og gode steder?

Jeg vil ogsaa meget gerne bo sammen med en anden person i en lejlighed, men ingen af mine venner skal til aarhus - saa er der mulighed for nogen steder at se om andre vil dele en lejlighed?


Brugbart svar (2)

Svar #1
30. juli 2009 af Roman Garcia

Jeg kan ikke helt huske, om de har fået boliggaranti igen i Århus. Men tidligere var det således, at hvis du boede uden for Århus, var du sikret kollegie. Umiddelbart er det bedste bud kollegie8000.

Dernæst er det selvfølgelig også muligt at sætte en annonce i "Århus Onsdag" (ugeavisen i Århus), hvor du skriver at du søger værelse/lejlighed. Jeg kender flere som har brugt denne metode, og det plejer at være meget effektivt - betydeligt mere effektivt end diverse boligsider, som ofte er de rene pengemaskiner for bagmændene, men ikke har et reelt indhold.

Umiddelbart skal du dog passe på med at stille for store krav. Hvis du vil have et sted at bo tæt på universitetet til max 3000 kr., så er du formentlig lidt sent ude. Der er billige kollegieværelser i selve uniparken til den pris, men det kræver flere års venteliste. Derfor skal du nok sætte kravene lidt ned.

Men begynd med at kigge på kollegie8000 og eventuelt se om der stadig er boliggaranti. Hvis det ikke virker, kan du kigge i Århus Onsdag. Hvis det heller ikke giver resultat, så prøv at sætte en annonce i. Det skal nok give nogle henvendelser.


Brugbart svar (2)

Svar #2
30. juli 2009 af Roman Garcia

Lige en rettelse til det jeg skrev:

Jeg har lige tjekket det med boliggarantien. Der er boliggaranti i Århus, hvilket betyder, at du er sikret bolig, men du skulle have søgt den 1. juli. Derfor falder du ikke under boliggarantien, og eftersom kollegiekontoret kan sige, at alt er optaget, så får du nok ikke et kollegieværelse i første omgang.


Brugbart svar (2)

Svar #3
31. juli 2009 af Pernille-N (Slettet)

 Prøv:

boligportalen.dk

ledigelejligheder.dk

ledige-lejligheder.dk


Skriv et svar til: Forældrekøb, boliger, kollegier i århus?!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.