Spansk

Hjælp til spansk gramatik

16. september 2009 af Meandmy1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har bruge for hjælp til gramatiken, en der kan se om det jeg har lavet er rigtig for er ik sikker. TAK :D

1 lav følgende sætninger om til flertal:


1 Este chico es francés.                     =Estos chicos son franceses.
2 Aquel coche es viejo.                       =Aquellos coches son viejos.
3 Esa revista es interesante.               =Esas revistas son interesante.
4 Aquella fábrica es grande.               =Aquellas fábricas son grandes.
5 Esta empresa es importante.           =Estas empresas son importantes.
6 Ese libro es nuevo.                             =Esos libros son nuevos.


 2 lav følgende sætninger om til ental:

1 Estos políticos son conservadores.   =Este político es conservador
2 Aquellos problemas son difíciles.       =Aquel problema es difícil.
3 Esas fotos son fantásticas.                   =Esa foto es fantástica.
4 Estas chicas son rubias.                        =Esta chica es rubia.
5 Esos discos son españoles.               =Ese disco es español.
6 Aquellas antigüedades son caras.     =Aquella antigüedad es cara.


Øvelse 3 hvilken form er den korrekte:

1 Este/esta/esto amigo                             =Este amigo.
2 Aquel/aquella/aquello                           =día Aquel día.
3 Este/esta/esto                                         =problema Este problema.
4 Ese/esa/eso                                           =ciudad Esa ciudad.
5 Estos/estas/esto                                    =vacaciones Estos vacaciones.
6 Esos/esas                                               =fotos Esas fotos.
7 Aquellos/aquellas                                 =callas Aquellas callas.
8 Aquel/aquella/aquello                           =edificio Aquella edificio.
9 Ese/esa/eso                                           =mano Esa mano.
10 Estos/estas                                          =directores Estos directores.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2009 af sebastian.k (Slettet)

Jeg har understreget mine rettelser og fed skrift.

1 lav følgende sætninger om til flertal:


3 Esa revista es interesante. =Esas revistas son interesantes.


Øvelse 3 hvilken form er den korrekte:

1 Este/esta/esto amigo =Este amigo.
2 Aquel/aquella/aquello dia = Aquel día.
3 Este/esta/esto problema = Este problema.
4 Ese/esa/eso ciudad = Esa ciudad.
5 Estos/estas/esto vacaciones = Estas vacaciones.
6 Esos/esas fotos = Esas fotos.
7 Aquellos/aquellas calles = Aquellas calles.
8 Aquel/aquella/aquello edificio = Aquel edificio.
9 Ese/esa/eso mano = Esa mano.
10 Estos/estas directores = Estos directores.


Skriv et svar til: Hjælp til spansk gramatik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.