Spansk

Hjælp til spansk.

05. november 2009 af AnnelineNielsen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har er brug for en hurtig rettelse af spansk stil, til både grammatik og andet.

På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. november 2009 af JuMMe^ (Slettet)

Jeg har lige skimmet det igennem. Det ser desværre ikke så godt ud. Fejl i alle sætninger "stort set". Kan du prøve at skrive den danske version herinde. Så er det lidt nemmere at forstå, hvad du vil sige i hver sætning.

Men det er godt du prøver selv, Det lærer man mest ved.


Svar #2
05. november 2009 af AnnelineNielsen (Slettet)

Den danske del.

1. (scene 1-4)

I det nordlige mexico, i byen Acuña (Coahuila) forgår følgende: En mariachi søger arbejde. I begyndelsen er han ikke særlig heldig. Han går ind på en bar og selv om han siger, at han simpelthen lever af drikkepenge, ler barejeren ad ham: Mariachier er gået af mode. Idag bruger man synthesizere.

3. (scene 8-15)

Mariachien går ind på et hotel, men da receptionisten ser en guitarkasse, tror han, at Mariachien er gorilla, og vil have et forskud. Mariachien går op på sit værelse og receptionisten ringer til Bigotón. Bigotón og hans mænd ankommer til hotellet og begynder at forfølge Mariachien, som undslipper ved hjælp af en morgenstjerne. Efter forfølgelden går Mariachien ind på Dominós bar og fortæller hende hvad, der er sket. Hun tager telefonen og vil ringe til politiet. Mariachien forklare, at de har forvekslet ham med en anden, og til sidst siger Dominó, at han kan gå op på hendes værelse, som er ovenpå. Imens ankommer Bigotón og spørger hende, om hun har set en mand, klædt i sort, med en guitarkasse.


Skriv et svar til: Hjælp til spansk.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.