Afsætning

hjælp....nettofortjeneste???

28. november 2009 af dumle11 (Slettet)

Nogen der kan hjælpe mig?? hvordan finder man hvad nettofortjenesten er?


Svar #1
28. november 2009 af dumle11 (Slettet)

Nogen der kan hjælpe mig?? hvordan finder man hvad nettofortjenesten er?


Brugbart svar (2)

Svar #2
29. november 2009 af jesperher (Slettet)


Svar #3
29. november 2009 af dumle11 (Slettet)

kan stadig ikke finde ud af det..har brug for en forklaring:-) nettofortjenesten er på 29%  når salgsprisen på varen  er på 540,70kr. skal finde ud af hvad nettofortjenesten bliver hvis varen sælges for 500kr


Svar #4
30. november 2009 af dumle11 (Slettet)

er der ingen der kan hjælpe??


Brugbart svar (2)

Svar #5
30. november 2009 af emul0c

Nettofortjensten er den fortjenste du har på varen før du betaler f.eks. løn og andre udgifter. Altså hvor meget du har tjent på selve varen. Hvis du køber en vare for 200 kroner og sælger den for 300, så har du en nettofortjenste på 100 kroner.

Så hvis du skal regne ud hvad nettofortjensten er hvis varen sælges for 500 kroner, så skal du først finde ud af hvad varen har kostet til at starte med.

540,70 * 0,29 = 156,803 kr = nettofortjensten nu. Det vil altså sige at varen til at starte med har kostet 540,7 - 156,803 = 383,897. Det vil altså sige at hvis du sælger varen for 500 ligeud, så har du altså en nettofortjenste på 500 - 383,897 = 116,103 kroner.


Svar #6
30. november 2009 af dumle11 (Slettet)

tusind tak for hjælpen du er en skat


Skriv et svar til: hjælp....nettofortjeneste???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.