Spansk

Spansk oversættelse

17. januar 2010 af Ahmeth (Slettet)

Hej er der nogle der kan rette min oversættelse fra dansk til Spansk..

Bøj verbet: Ser= at være i nutid.

Hej! Hvordang går det ?

Hvem er du?

Jeg er María. Jeg er fra Spanien.

Hvem er drengen. Det er Paco. Han er fra Peru, men studerer i Danmark.

Han er fodboldspiller.

María er tandlæge. Hun arbejder i Madrid.

Hvem er Picasso?  Picasso er en kunstmaler.

Carlos Santana og Enrique Iglesias er musikere.

Juan og Felipe er gymnasieelever. De er fra Chile.

Pedro er en dreng og Mercedes er en pige.

Drengene er fra Spanien og pigerne er fra Danmark

-----------------------------------------------------------------------------------------

Bøj verbet Ser= at være i nutid:

Soy = jeg er.

Eres = du er.

Es = han, hun, den, det, De er.

Somos = vi er.

Sois= I er.

Son = de, De er.

 </o:p>

<i style="mso-bidi-font-style: normal">Oversæt</o:p>

<i style="mso-bidi-font-style: normal"> </o:p>

Hola! Que tal? </o:p>

¿Quien eres ?</o:p>

Soy María. Soy de Espana. </o:p>

Quien es el chico. Una es Paco. Es de Peru,pero estudiante en Dinamarca. </o:p>

Un es jugador de futbol. </o:p>

María es dentista. Una de trabajo en Madrid. </o:p>

¿Quien es Picasso? Picasso es un artistapintora. </o:p>

Carlos Santana y Enrique Iglesias es musicos. </o:p>

Juan y Felipe es estudiante de bachillerato. Son de Chilie. </o:p>

Pedro es un chico y Mercedes es una chica. </o:p>

<span lang="ES-TRAD" style="font-size:11.0pt;line-height:115%;font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font: minor-latin;mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;mso-ansi-language:ES-TRAD;mso-fareast-language: EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">Los chicos es de Espana y las chicas es de Dinamarca. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2010 af JuMMe^ (Slettet)

Hola! Que tal? -> ¿Hola! Qué tal?

¿Quien eres ? -> Her ville jeg måske tilføje "tú" for at understrege at det er et spørgsmål. ¿Quién eres tú?

Soy María. Soy de Espana. -> Korrekt.

Quien es el chico. Una es Paco. Es de Peru,pero estudiante en Dinamarca. -> Husk accent på quién. ¿Quién es el chico? Es Paco. Es de Perú, pero estudia/está estudiando en Dinamarca. (Som anført kan du også bruge gerundium, da jeg går ud fra det er en midlertidig ting, at paco studerer i Danmark).

Un es jugador de futbol. -> Es un jugador de fútbol 

María es dentista. Una de trabajo en Madrid. -> Første sætning er korrekt - Trabaja en Madrid (Una behøves ikke tilføjes. På spansk ligger det i verbet).

¿Quien es Picasso? Picasso es un artistapintora. -> Husk accent ved Quién. ¿Quién es Picasso? Picasso es un artista de pintura. 

Carlos Santana y Enrique Iglesias es musicos. -> Carlos Santana y Enrique Iglesias son musicos. Husk at bøj verbet i rigtige form. Du har bøjet verbet i 2. person ental, hvor det skulle være bøjet i 3. person flertal. "De".

Juan y Felipe es estudiante de bachillerato. Son de Chilie. -> Husk at bøje verbet i rigtig tal. Endvidere skal adjektivet kongruere med verbets tal.. Juan y Felipe son estudiantes de bachillerato.  

Pedro es un chico y Mercedes es una chica. -> Korrekt.

Los chicos es de Espana y las chicas es de Dinamarca. -> Husk at bøj verbet i rigtige tal. Det er to drenge og derfor 3. person flertal igen. -> Los chicos son de España y las chicas son de Dinamarca.


Skriv et svar til: Spansk oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.