Studiebolig

Kollegie i Århus

31. januar 2010 af piper (Slettet)

Hej.

Jeg forventer at afslutte min nuværende uddannelse til januar næste år (se evt. min profil for ydeligere information). På nuværende tidspunkt er planen helt klart at tage en overbygningsuddannelse med det samme. Mit valg er faldet på kandidatuddannelsen i Teknisk IT (civilingeniør), der udbydes af AU og IHA. Der er altså tale om +2 års arbejde. Der er forskellige retninger, men jeg har set mig lun på den som hedder "Software engineering".

Jeg er pt. bosiddende i Horsens, og jeg kunne godt tænke mig at være ude i god tid med henblik på at søge kollegieplads. Undervisningen vil foregå på Datalogisk Institut (Katrinebjerg), og på IHA. Hvordan undervisningsfordelingen på de 2 steder kommer til at være, afhænger af min sammensætning af fag. Det er hvad jeg er blevet fortalt om det. Derfor kunne jeg godt tænke mig at få lidt hjælp til at bestemme de bedste kollegier at søge ind på. Jeg vil gerne høre fra folk, der har kendskab til kollegierne i Århus, hvad de ville gøre, hvis de stod i min situation.

Jeg har ikke nogle deciderede krav. Jeg kan nemt bo på lidt plads, og foretrækker at gøre det, hvis der er penge at spare på det. Det eneste der kan hyle mig lidt ud af den er nok larm - i tilfælde af at man prøver at sove, læse eller lign. Jeg ved ikke om der er nogle kollegier, der har ry for at være mere larmende end andre(?) :)

Tak på forhånd.


Brugbart svar (2)

Svar #1
01. februar 2010 af Peder Dingo (Slettet)

Der er jo mange gode, så det handler egentlig bare om at komme ind på ventelisten hurtigst muligt. Men nogle få jeg lige vil nævne:

Daniakollegiet: (tror jeg det hedder) ligger lige ved siden af Katrinebjerg, Stibitz og alt det Datalogi lir. Kender ikke så meget til kollegiet, men det ser ganske fint ud og placeringen kunne jo ikke være meget bedre. (Jeg har godt nok kun haft ét datalogi kursus, så jeg er ikke mester i Katrinebjerg, men så vidt jeg kan overskue ligger det rigtig godt...)

Grundtvigshuskollegiet: Ligger lidt længere væk, men ikke mere end en 5-10 minutter på cykel. _Meget_ socialt kollegie. (Det er her jeg selv bor pt.)

Universitetskollegiet: Ligger også meget tæt på og er sikkert langt det billigste. Også rigtig hyggeligt. Jeg er selv i venteliste til det, men man kan få skrive sig ind på ventelisten efter man er optaget på en uddannelse på AU, hvorfor det ofte tager lidt længere tid at komme ind...


Svar #2
01. februar 2010 af piper (Slettet)

Super, Peder Dingo - og fedt Mandril-navn by the way =)

Det var lige sådan et svar, jeg godt kunne tænke mig.


Skriv et svar til: Kollegie i Århus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.