Spansk

Spansk oversættelse

15. februar 2010 af ZIDAN10 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej kan i godt rette min spansk oversættelse fra dansk til spansk 

Danmark er et lille land. Hovedstaden er stor, den har ca. (= aproximadamente) 1 mill. Indbyggere.

Danmark har mange øer. Falster en vigtig ø, fordi jeg bor på Falster, og jeg studerer på Katedral-

Skolen. Det er en stor skole med mange elever og lærere. Vi studerer meget. Jeg kan godt lide at

Gå på (= at studere) på Katedralskolen. Der er mange lærere og de er meget flinke, men også

Krævende.

Mange elever arbejder også. De arbejder f.eks. i et supermarked, i et bageri eller på en tank-

Station (=gasolinera). Det er nødvendigt at have penge, for (= fordi) livet i Danmark er dyrt.

Hele min familie bor her, men jeg har også familie i andre lande.

Min storebror studerer i København, hvor han har en stor lejlighed med soveværelse, badeværelse

Og balcon /altan.  Det er dejligt at besøge København.

___________________________________________________________________________________________

<span lang="ES" style="font-size:12.0pt;line-height:115%; mso-bidi-font-family:Arial;color:black;mso-ansi-language:ES"><span lang="ES-TRAD" style="font-size:12.0pt;line-height:115%; mso-ansi-language:ES-TRAD">Dinamarca es un país pegueño. La capital es grande, es aproximandante 1 millones habitantes. Dinamarca tiene mucho islas. Falster una importante isla, porque vivo en Falster, y soy estudiar en Katedralskolen. Es una grande la escula con mucho alumnos y profesor. Estudiamos mucho. Soy poder bien gustar estudiar en Katedralskolen. Hay mucho profesores y es mucho agradable, pero tambi<span lang="EN-US" style="font-size:12.0pt;line-height:115%;mso-bidi-font-family:Arial;color:black; mso-ansi-language:EN-US">én exigentes. <span style="font-size:12.0pt;line-height:115%; mso-bidi-font-family:Arial;color:black">Mucho alumnos trabaja <span lang="ES" style="font-size:12.0pt;line-height:115%; mso-bidi-font-family:Arial;color:black;mso-ansi-language:ES">tambi<span style="font-size:12.0pt;line-height:115%; mso-bidi-font-family:Arial;color:black">én.  Trabaja f.eks. en un supermercado, en una panadería eller en una gasolinera. Es necesario tener dinero, porque vida en Dinamarca es caro. Todo familia vive <span lang="EN-US" style="font-size: 12.0pt;line-height:115%;mso-bidi-font-family:Arial;color:black;mso-ansi-language: EN-US">aquí, pero soy <span lang="ES-TRAD" style="font-size: 12.0pt;line-height:115%;mso-ansi-language:ES-TRAD">tambi<span lang="EN-US" style="font-size:12.0pt;line-height: 115%;mso-bidi-font-family:Arial;color:black;mso-ansi-language:EN-US">én familia en otro países. Mi hermana<span lang="EN-US" style="font-size:12.0pt;line-height: 115%;mso-bidi-font-family:Arial;color:black;mso-ansi-language:ES"> <span lang="ES" style="font-size:12.0pt;line-height:115%; mso-bidi-font-family:Arial;color:black;mso-ansi-language:ES">estudia en Copenhague, d<span lang="EN-US" style="font-size:12.0pt;line-height:115%;mso-bidi-font-family:Arial;color:black; mso-ansi-language:EN-US">ónde es un piso grande con dormitories, cuartos de baño y balcon. Es agradable visita <span lang="ES" style="font-size:12.0pt;line-height:115%; mso-bidi-font-family:Arial;color:black;mso-ansi-language:ES">Copenhague. 

</o:p>

</o:p>


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. februar 2010 af Andersen11 (Slettet)

pequeño
aproximadamente
1 millón de habitantes
Dinamarca tiene muchas islas
Falster es una isla importante, porque yo vivo en Falster, y yo estudiamos en Katedralskolen.
Es una gran escuela con muchos estudiantes y profesores.

...

Muchos estudiantes también trabajan.
Ellos trabajan, por ejemplo en un supermercado, una panadería o en una estación de servicio (gasolinera).
Es necesario tener dinero, porque la vida en Dinamarca es caro.

A toda mi familia vive aquí, pero también tengo familia en otros países.
Mi hermano mayor estudiaba en Copenhague, donde tiene un apartamento con dormitorio, baño y terraza / balcón. Es fantástico para visitar Copenhague.


Skriv et svar til: Spansk oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.