Spansk

spansk

15. marts 2010 af ZIDAN10 (Slettet)

Jeg skal oversætte disse ord til spansk. Kan i godt rette den. 

Across

<pre style="margin-top:0cm;margin-right:72.0pt;margin-bottom:0cm;margin-left:72.0pt; margin-bottom:.0001pt"><span lang="ES" style="font-size:8.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;mso-ansi-language:ES">4. vi (hunkøn) – nosotros </o:p> <pre style="margin-top:0cm;margin-right:72.0pt;margin-bottom:0cm;margin-left:72.0pt; margin-bottom:.0001pt">6. at forstå – entender </o:p> <pre style="margin-top:0cm;margin-right:72.0pt;margin-bottom:0cm;margin-left:72.0pt; margin-bottom:.0001pt">9. han, hun,den, det læser</o:p> <pre style="margin-top:0cm;margin-right:72.0pt;margin-bottom:0cm;margin-left:72.0pt; margin-bottom:.0001pt">13. jeg forstår – entiendo </o:p> <pre style="margin-top:0cm;margin-right:72.0pt;margin-bottom:0cm;margin-left:72.0pt; margin-bottom:.0001pt">15. at lave, gøre – hacer </o:p> <pre style="margin-top:0cm;margin-right:72.0pt;margin-bottom:0cm;margin-left:72.0pt; margin-bottom:.0001pt">16. han, hun laver – hace </o:p> <pre style="margin-top:0cm;margin-right:72.0pt;margin-bottom:0cm;margin-left:72.0pt; margin-bottom:.0001pt">Down</o:p> <pre style="margin-top:0cm;margin-right:72.0pt;margin-bottom:0cm;margin-left:72.0pt; margin-bottom:.0001pt">1. at kunne lide</o:p> <pre style="margin-top:0cm;margin-right:72.0pt;margin-bottom:0cm;margin-left:72.0pt; margin-bottom:.0001pt">2. naturligvis – naturalmente </o:p> <pre style="margin-top:0cm;margin-right:72.0pt;margin-bottom:0cm;margin-left:72.0pt; margin-bottom:.0001pt">3. ny – nuevo </o:p> <pre style="margin-top:0cm;margin-right:72.0pt;margin-bottom:0cm;margin-left:72.0pt; margin-bottom:.0001pt">5. at læse – leer </o:p> <pre style="margin-top:0cm;margin-right:72.0pt;margin-bottom:0cm;margin-left:72.0pt; margin-bottom:.0001pt">7. spørgsmål – preguntas </o:p> <pre style="margin-top:0cm;margin-right:72.0pt;margin-bottom:0cm;margin-left:72.0pt; margin-bottom:.0001pt">8. bagefter – <span style="font-size:11.0pt;font-family:"Times New Roman","serif"; color:black">después<span style="font-size:8.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt"></o:p> <pre style="margin-top:0cm;margin-right:72.0pt; margin-bottom:0cm;margin-left:72.0pt;margin-bottom:.0001pt">10. at spise – comer </o:p> <pre style="margin-top:0cm;margin-right:72.0pt;margin-bottom:0cm;margin-left:72.0pt; margin-bottom:.0001pt">11. lektie – deberes </o:p> <pre style="margin-top:0cm;margin-right:72.0pt;margin-bottom:0cm;margin-left:72.0pt; margin-bottom:.0001pt">12. i dag – hoy </o:p> <pre style="margin-top:0cm;margin-right:72.0pt;margin-bottom:0cm;margin-left:72.0pt; margin-bottom:.0001pt">13. mad – comida </o:p> <pre style="margin-top:0cm;margin-right:72.0pt;margin-bottom:0cm;margin-left:72.0pt; margin-bottom:.0001pt">14. at drikke – beber </o:p>

<span style="font-size:8.0pt;mso-bidi-font-size:12.0pt;font-family:"Times New Roman","serif"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";mso-ansi-language:DA;mso-fareast-language: DA;mso-bidi-language:AR-SA">                                    16. der er, er der 


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. marts 2010 af jbmm (Slettet)

4. 'nosotras' er hunkøn (nosotros er hankøn)
6. forstå = entender, comprender
9. lee (han/hun/den/det læser (af leer))
1. at kunne lide = gustar (+dativ)
7. spørgsmål = pregunta (ental), preguntas (flertal)
11. lektie = lección (deberes = pligter)
16. der er, er der = hay


Skriv et svar til: spansk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.