Spansk

Spansk

20. marts 2010 af ZIDAN10 (Slettet)

Er der nogle som kan hjælpe mig med denne opgave.... 

BØJNING AF ET NAVNEORD I HANKØN

En mand =                                                              manden =</o:p>

 </o:p>

Mænd =                                                             mændene =</o:p>

                                </o:p>

BØJNING AF ET NAVNEORD : Kvinde, hustru =    

En kvinde =                                            kvinden =</o:p>

 </o:p>

 </o:p>

Kvinder =                                                           kvinderne =</o:p>

 </o:p>

Kvinden er husmor =</o:p>

Kvinden  tjener mindre end mændene =</o:p>


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. marts 2010 af jbmm (Slettet)

Hvorfor prøver du ikke selv først?

un hombre - el hombre  (en mand - manden)
hombres - los hombres (mænd - mændene)

mujer (kvinde/hustru)
una mujer - la mujer (en kvinde - kvinden)
mujeres = las mujeres (kvinder - kvinderne)

la mujer es ama de casa (kvinden er husmor)
la mujer gana menos que los hombres (kvinden tjener mindre end mændene)


Svar #2
21. marts 2010 af ZIDAN10 (Slettet)

 mange tak:)


Skriv et svar til: Spansk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.