Spansk

spansk

21. marts 2010 af ZIDAN10 (Slettet)
BØJNING AF ET NAVNEORD I HANKØN

En mand =                                                           manden =</o:p>

 </o:p>

Mænd =                                                           mændene =</o:p>

                               </o:p>

BØJNING AF ET NAVNEORD : Kvinde, hustru =    

En kvinde =                                            kvinden =</o:p>

 </o:p>

 </o:p>

Kvinder =                                                         kvinderne =</o:p>

 </o:p>

Kvinden er husmor =</o:p>

Kvinden  tjener mindre end mændene =


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. marts 2010 af Peggysue (Slettet)

la mujer es ama de casa

la mujer gana menos que los hombres


Skriv et svar til: spansk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.