Spansk

GENETIV - SPANSK

18. maj 2010 af studerende20 (Slettet)

Hej med jer :)
Er der nogle der evt. har notater - eller ved af sig selv, hvordan genetiv på spansk dannes?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2010 af jbmm (Slettet)

Gentiv dannes v.h.a. "de" (=af)

Bemærk: de+el = del

mandens hat = hatten af manden = el sombrero del hombre
husets tag = taget af/på huset = el techo de la casa


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. maj 2010 af petunia (Slettet)

Hej! Det hedder genitiv.

Husets tag = el tejado de la casa.

El hermano de Felipe = Felipes broder

Hilsen


Skriv et svar til: GENETIV - SPANSK

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.