Afsætning

Innovation

07. juni 2010 af ahmed-etoo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg ved ikke rigtig, hvordan eksamen kommer til at foregå og hvis nogen af jer har været op, må I meget gerne sende jeres power point:) 
Hvordan foregik eksamen egentlig, dengang I har været op?


Brugbart svar (5)

Svar #1
11. juni 2010 af linebertelsen1 (Slettet)

Hvis du har Innovation C og har lavet en foretningsplan forløber den således:

Eksaminationstiden er 30 min; dvs. reelt er I til eksamination i ca. 25 min.

I starter med at præsentere en mindre del/emne af jeres forretningsplan fra en powerpoint. Her bliver der således mulighed for at uddybe nogle områder/korrigere fejl/præcisere eller lignende eller gå lidt videre med nogle emner. Dette har I 5-7 min til. Sørg for at I holder jer indenfor dette tidsrum, evt. ved at have afprøvet præsentationen hjemmefra. I bliver ”brutalt” stoppet når tiden er gået, og når af den grund måske ikke at få præsenteret de vigtigste områder.

Pas på med ikke at læse op af jeres materiale, men hav gerne nogle stikord med til at støtte jer op ad. Sørg også for at have jeres projekt med (den samme version som vi sidder med!) og hvis det fx er hæftet risikerer I ikke at sidde og rode rundt i det hele ?. Det gør jo heller ikke noget at det ser ud som om I er forberedte

Det er vigtigt at I har sat jer detaljeret ind i hvad projektet indeholder, både den del som I selv har skrevet, men også hvad de øvrige gruppemedlemmer har bidraget med; i alt hvad der står og hvorfor og evt. hvad der ikke står…..

I forretningsplanen har der ikke været krav om at vi skulle inddrage vore teoretiske begreber og modeller. Til eksamen vil der derimod blive stillet krav om at I kan overføre jeres teoretiske viden til relevante områder af forretningsplanen. Sørg derfor for at være godt inde i pensum.

Når jeres præsentation er færdig vil jeg eksaminere jer i forretningsplanen, afstikkere derfra og det forløb vi har været igennem.

Selve præsentationen bedes I have med på en USB, således at det er nemt lige at hente den frem. Jeg sørger for at være logget ind så vi ikke skal bruge jeres dyrebare tid på dette.
 


Brugbart svar (2)

Svar #2
04. juli 2010 af david villa (Slettet)

 Ja du skal op i din forretningsplan, (så latterligt.)


Skriv et svar til: Innovation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.