Studiebolig

Vejgaard, Aalborg

15. august 2010 af CeciliaN (Slettet)

Hej :-)

Jeg skal starte på Aalborg Uni. her til d. 1. september. Da jeg kommer fra Fyn, er det at finde en bolig i en ukendt by ikke helt nemt. Jeg har et godt øje til en meget flot ejerlejlighed på Årestrupvej i Vejgaard. Men er der nogle, der måske kan fortælle lidt om området? Hvilke typer bor der? Er der ballade? Er der meget larm osv. Hvis jeg skal ud og købe noget, så er det meget relevant.

På forhånd tak :-)

Med venlig hilsen Cecilia Nielsen


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. august 2010 af Moderatoren

Jeg tror det er ganske udmærket.


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. august 2010 af NikolajOlsen

Jeg bor selv i Vejgaard, ikke langt fra Årestupsvej. Det er ikke nogen ghetto, ligefrem, men ligger i et område, hvor der er et par etagebygninger, der har ry for at huse mange indvandrere. Jeg har ikke indtryk af, at der bliver lavet meget ballade deroppe, men det er billige lejligheder, der, efter min overbevisning, tiltrækker personer, som ikke har råd til at bo i andet. Jeg kender en anden studerende, der bor deroppe, men jeg ved ikke, hvor mange andre studerende, der bor der.

En anden ting, der måske skal nævnes er, at busforbindelsen til campus ikke er optimal. Det er selvfølgelig muligt, men det kræver en omstigning. Jeg har lige tjekket, og det tager 30 minutter med bus, ikke medregnet forsinkelser :) Til gengæld er der cirka 10 minutter på cykel derud (og måske 15 minutter hjem, der er en grim bakke på vejen :)).

Hvis du har kig på den fra Home til 700.000, så synes jeg, du skal lægge mærke til liggetiden. Det ville være trælst at være bundet til en lejlighed i lang tid, fordi den ikke kan sælges igen. Jeg kan godt se, at du er presset på tiden, men jeg synes, du skal se om du kan finde en lejlighed i Øgadekvarteret (Færøgade, Læsøgøde, Sjællandsgade, Sverigesgade osv.). Det er et fint kvarter med mange studerende.

Ellers har du jo muligheden for at blive skrevet op hos AKU Aalborg (www.aku-aalborg.dk). Her er du sikret at få noget at bo i igennem deres 'tag over hovedet garanti'. Godt nok bliver du muligvis indlogeret på vandrehjemmet i starten, men det giver dig tid til at se på lejlighederne og på de forskellige kvarterer i byen.


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. august 2010 af Moderatoren

Øgadekvarteret kan helt klart anbefales.


Svar #4
16. august 2010 af CeciliaN (Slettet)

Mange tak for svarende :-)

Og tak Nikolaj. Så længe der ikke er ballade hver weekend eller man er bange for at gå ud efter mørkets frembrud, så gør det mig nu ikke så meget. Men det har du ikke indtryk af?

Jeg vil helst gerne cykle ud til uni, da jeg i forvejen er godt træt af busser.

Den jeg har kig på ligger til 745, og den har ikke ligget i mere end godt en måned. Problemet er bare, at det er en hel del dyrere at leje noget end hvis man går ud og køber .. Men det kræver så også, at man kender til områderne. Hvor ligger Øgadekvarteret i forhold til centrum og uni? Jeg har nemlig heller ikke lyst til at bo helt inde i byen :-)


Brugbart svar (1)

Svar #5
16. august 2010 af Moderatoren

Øgadekvarteret er lige ved siden af Vejgaard mener jeg. Og ligger fint i forhold til både uni og centrum i forhold til alternativerne.


Svar #6
16. august 2010 af CeciliaN (Slettet)

Ok :-) Jeg leder efter min. en 2-værelses på 60 kvm. og op efter. Ved du, hvad det koster at leje noget i den størrelse i Øgadekvarteret?

Kommer du i Vejgård?


Brugbart svar (1)

Svar #7
16. august 2010 af Moderatoren

Nej. Men vil tro det er omkring 5000-6000.

Og nej det gør jeg ikke.


Brugbart svar (1)

Svar #8
16. august 2010 af morten79 (Slettet)

Vejgaard ligger noget tættere på Uni end Øgadekvarteret....Du kan nok få noget mellem 3 -5 tusind i øgadekvarteret. Hvis jeg var dig, og ikke kendte byen, ville jeg starte ud på det første og bedste kollegium til 1500kr. Så kan du altid flytte når du selv kender byen og ved hvilke områder du kan lide....


Svar #9
16. august 2010 af CeciliaN (Slettet)

Ja, jeg ved godt, at jeg burde kende byen bedre. Men det er heller ikke let. Især ikke når der ikke rigtig er nogle kollegier, der har ledige værelser eller lejligheder. Jeg er skrevet op nogle stedet, men jeg kan jo ikke bare sidde og regne med, at noget bliver ledigt til d. 1. Og det er ikke altid billigt at flytte fra en lejelejlighed, hvis det ikke er det, som man vil bo i .. Puha, det er ikke nemt :-)


Brugbart svar (1)

Svar #10
16. august 2010 af Lveggerby (Slettet)

Hej Bolig søger.

Jeg har en rigtig dejlig studie bolig til dig!

Beliggende få min. cykel tur til Vejgård.

Andelsbolig beliggende på Skovparken 50 A, 9000 Aalborg. Med egen have og udsigt over Limfjorden.

Mrd. husleje er 2131 kr+a/c varme på 250 kr, andelsbevis 903.081 kr, der er en meget "sund" økonomi i foreningen.

Boligen er meget vedligeholdt, nymalet, indeholder alle hårdehvidevarer og kan overtages straks, beliggende på blnid vej med egen parkeringsplads, få min. gang til bus, indkøb, Zoo, Mølleparken.

Kontakt mig pr. sms  22 55 02 98 eller mail [email protected]


Brugbart svar (1)

Svar #11
16. august 2010 af NikolajOlsen

Jeg har en gang set en 3-værelseslejlighed i Øgaden til 5500, så det burde ikke være noget problem. Der er tit annoncer for lejligheder i Vejgaardavisen (http://www.nordjyske.dk/Epaper/forside.aspx).

Jeg nævnte i øvrigt dit indlæg for mine forældre, og de siger, at der godt kan være nogle knapt så diplomatiske typer blandt beboerne på Tove Ditlevsensvej, som ligger i samme blok-kompleks. Hvorom alting er, så er Øgaden et bedre alternativ, hvis du kan finde noget der. Mit råd til dig vil i hvert fald være, hvis du altså ikke får en aftale med #10, at du starter med at leje igennem AKU, og så søger ejerlejlighed derefter, så du kan se lejligheden og kvarteret og ikke er under tidspres.

Hvad angår afstanden til universitetet, så tror jeg ikke det gør nogen signifikant forskel om du bor i Øgaden eller Vejgaard.

Med hensyn til kollegier, så tror jeg ikke du kan regne med at få noget inden d. 1. Jeg er skrevet op til CW Obel, og har ventet i over et år, så selv om du har en fordel på ventelisten ved at være udenbys fra, så tror jeg ikke, du kan nå at få noget, heller ikke på mindre populære kollegier. Du kan evt. ringe eller skrive til AKU.


Svar #12
17. august 2010 af CeciliaN (Slettet)

Tak for svarene :-)


Brugbart svar (1)

Svar #13
17. august 2010 af Lveggerby (Slettet)

Hej Boligsøgende

Kan man vedhæfte et billed på denne her side? (selvom jeg trykker vedhæft kommer der ikke billed med)

Jeg har nemlig en meget dejlig andelsbolig til salg til 2131 pr mrd. Der er en meget sund økonomi i foreningen og jeg ved godt andelsbeviset er højt (903081kr)  og derfor er det mest "Voksne" der køber her. Men jeg vil godt have nogle yngre ind i foreningen.

Vh Lisbeth tlf 22 55 02 98


Svar #14
17. august 2010 af CeciliaN (Slettet)

Hej Lisbeth

Mange tak for tilbuddet. Det var pænt af dig. Men jeg har sådan set næsten købt en ejerlejlighed. Så du kommer desværre lidt for sent.

Men igen tak for tilbuddet.

Med venlig hilsen Cecilia


Brugbart svar (1)

Svar #15
17. august 2010 af NikolajOlsen

Hvad har du besluttet dig for?



Svar #16
18. august 2010 af CeciliaN (Slettet)

Jeg køber en lejlighed :-)


Brugbart svar (1)

Svar #17
18. august 2010 af NikolajOlsen

Jo, men hvor?


Brugbart svar (1)

Svar #18
26. august 2010 af Lveggerby (Slettet)

Hej Boligsøgende studerende.

Jeg har stadigvæk andelsboligen til salg som beskrevet ovenfor.

MVH

[email protected]


Brugbart svar (1)

Svar #19
18. marts 2011 af solskin13 (Slettet)

Velindrettede 2-værelses lejligheder på 58 m² i Vadum.
Lejligheden er beliggende i en ejendom omgivet af grønne fællesarealer. Ejendommen har gode parkeringsforhold og er en del af en velfungerende ejerforening.
Her kommer man til at bo med kort afstand til alt hvad man skal bruge i det daglige, såsom indkøb, busforbindelse bl.a. til Aalborg, der er direkte bus forbindelse til uni i Aalborg, svømme-⁄idrætscenteret mm.
Lejligheden indeholder: Entré og fordelergang med lyse vægge. Køkken med lyse skabe HTH + opvaskemaskine. Stor opholdsstue med godt lysindfald fra det sydvendte vinduesparti. Soveværelse med walk in. Badeværelse med bruseniche med hvidt skabsarrangement. På badeværelset er der plads til der kan installeres både vaskemaskine og tørretumbler.
Der tilhører desuden et depotrum i kælderen til opbevaring.

Pris 475.000 kr

TLF
25562280
 

Vedhæftet fil:hentCachePlantegning.jpg

Skriv et svar til: Vejgaard, Aalborg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.