Spansk
hjælp til oversættelse
28. marts 2005 af
rhm (Slettet)
Har brug for hjælp til at oversætte 3 ting:
*(han)havde dræbt.
*(det)blev lavet.
*han brugte.
Håber der sidder nogle kloge hoveder derude..
Har brug for hjælp til at oversætte 3 ting:
*(han)havde dræbt.
*(det)blev lavet.
*han brugte.
Håber der sidder nogle kloge hoveder derude..
Svar #1
28. marts 2005 af funkyfrog (Slettet)
Han havde dræbt= He had killed
Det blev lavet= It was made
Han brugte= He used
Er ret sikker på at det er rigtigt:)
Det blev lavet= It was made
Han brugte= He used
Er ret sikker på at det er rigtigt:)
Svar #2
28. marts 2005 af rhm (Slettet)
Tak for hjælpen du.. der er bare lige det at det skal være på spansk ;)
men er ellers også ret sikker på det var rigtigt..
men er ellers også ret sikker på det var rigtigt..
Svar #3
28. marts 2005 af Georgia (Slettet)
había matado - han havde dræbt
Se hizo - det blev lavet
utilizó - han brugte
Er ikke nær så sikker som funkyfrog i at det er rigtig
Se hizo - det blev lavet
utilizó - han brugte
Er ikke nær så sikker som funkyfrog i at det er rigtig
Skriv et svar til: hjælp til oversættelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
