Spansk

Spansk. HJÆLP MIG :(

16. september 2010 af Rebecca001 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Jeg ville egentlig bare høre om der var nogle flinke spansk-talende personer derude der kunne være så hjertelige at tjekke om nogle sætninger på dansk oversat til spansk er korrekte. Det ville være rigtig dejligt og det drejer sig om ca. 10 sætninger. Hvis i kan hjælpe mig må i meget gerne skrive jeres mail og så sender jeg dem som word-dokument.

Det drejer sig kun om et par minutter, da det er meget lidt.

Mvh Rebecca 2.g


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. september 2010 af jbmm

Du må gerne sende dine opgaver til min indbakke ved at kopiere teksten fra word til min indbakke, evt. ved at vedhæfte et word-kokument, hvis det kan lade sig gøre, ellers får du min mail-adresse.
Bemærk at det IKKE må være hastesager, idet jeg skal have rimelig god tid til rettelserne.


Svar #2
17. september 2010 af Rebecca001 (Slettet)

Hej du. Mange gange tak for et super svar og fordi du gider bruge tid på det. Desværre var det senest i dag min spansk-opgave skulle afleveres, så det var derfor jeg var ret desperat igår. Nu er den desværre afleveret og må bare krydse fingre for at det er godt. Ellers tak for det. Vh Rebecca


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. september 2010 af Duffy

Så fra nu af, Rececca, kan du bare slappe helt af og sende alle dine opgaver til rettelse hos John, så vil han rette dem igennem, og din lærer vil således ikke behøve at skulle gøre andet end skrive 12 nede i hjørnet. På den måde sparer din lærer tid og kræfter på din opgave, som han ellers får penge for at rette (money for nothing - chikt ik?!). Og så kan du få dit mere eller mindre velfortjente 12-tal i årskarakter på samme konto. På forhånd Tillykke herfra...

STUDIEPORTALEN - slå hjernen fra og lad andre lave dit hjemmearbejde.


Svar #4
19. september 2010 af Rebecca001 (Slettet)

Jamen det er jo ikke sådan det hænger sammen søde Duffy. Hvor ville jeg ønske hele min spanskaflevering bestod af 10 sætninger men det er også billedebeskrivelser og en helt masse andet som jeg selv har lavet. De ti sætninger er bare en lille del af det!  Jeg kunne forstå hvis jeg ikke havde siddet og knoklet for at få de ti sætninger korrekt og han så løste dem alle for mig men jeg har bestemt ikke slået min hjerne fra og det er bare så forkert af dig at skrive sådan noget og så er jeg ligeglad med hvor gammel du er for det er meget umodent af dig.  Desuden er at rette 10 korte sætninger ikke særlig svært for dem der taler spansk.. Plus jeg er perfektionistisk hvilket vil sige, jeg er ret sikker på hvad jeg har gjort er rigtigt. Vil bare være helt sikker. Så hvis du tror jeg er en person der er dårlig til spansk og bare vil have at alle gør alt for mig tager du grundigt fejl. Tvætimod jeg er stræber og er en af de bedste i min klasse og gør derfor ekstra meget ud af det. Jeg synes det er meget dårlig stil af dig du skriver dette når du overhovedet ikke kender mig. Lad vær med at døm andre på forhånd. Det klær ikke nogen mennesker og det er der desværre rigtig meget af i denne her verden. Så jeg håber sørme du vil tage det til dig igen for din egen skyld og lad hver med at hakke på mig. Det er ikke særlig pænt af dig at gøre.


Brugbart svar (1)

Svar #5
19. september 2010 af Duffy

Okay, undskyld. Jeg tager mine ord i mig igen. Dejligt at høre, at du er så ambitiøs. Bliv ved med det. (Desværre kan jeg ikke slette mit indlæg i #3).


Svar #6
20. september 2010 af Rebecca001 (Slettet)

Det er helt i orden. Er glad for du er så flink at svare tilbage på det jeg skrev. Og det bliver jeg skam også ved med at være. Det gør det jo lettere når man elsker sproget.


Skriv et svar til: Spansk. HJÆLP MIG :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.