Spansk

Ud?

17. oktober 2010 af Pete101 (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hej .

Jeg har lige et hurtigt lille spørgsmål:

Hvordan siger man ud på spansk? Altså ud som i "de ser hurtigere ud" eller "de ser sødere ud"? Har prøvet at finde ud af det selv, men synes det er svært at finde et svar på.

Nogle der har et kort øjeblik til at hjælpe mig?


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. oktober 2010 af Duffy

Her er lidt:

tener buen aspecto = at se godt ud

se godt ud tener = buen aspecto/buena apariencia, estar de buen ver, tener garbo, tener buena cara

Fx: "Wendy, tu tienes buen aspecto"

Wendy, du ser godt ud.

-------------

"Bilerne ser hurtigere ud" = Los carros me parecen más rapidos.


eller

"Pigerne ser sødere ud" = Las muchachas me parecen dulces.

(Pigerne synes mig søde / Pigerne forkommer mig (at være) søde )...


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. oktober 2010 af Anonyminized (Slettet)

Nemlig, som Duffy siger, man skal passe på med at fokusere på det enkelte ord "ud", som ikke bruges på spansk som på dansk. Derimod er det helheden der tæller. Tænk på engelsk ... He is looking good - ingen "ud" der heller.


Skriv et svar til: Ud?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.