Studiebolig

Grønjordskollegiet

18. oktober 2010 af snittekaj (Slettet)

Jeg skal læse på KUA til sommer, og skal derfor også flytte til københavn.

Jeg er skrevet op til nogle billige kollegier i københavnsoprådet.

Jeg kunne aller helst tænke mig at bo på grønjordskollegiet, da det er et super kollegie til prisen. Rygterne om kollegiet, dets grimme udseende og fælleskøkken - skræmmer mig ikke på nogen måde. For prisen er helt i top.

Jeg har bare et spørgsmål, som jeg ikke har kunnet finde et svar på nogen steder.

Jeg har læst flere steder, at værelserne er møbeleret på forhold. Dette synes jeg er en god ting, da jeg hverken har en seng eller et skrivebord.

Men jeg har ingen anelse om HVILKE møbler der er tale om. Jeg kunne godt tænke mig at vide hvilke møbler det handler om, og kvaliteten af dem.

Hvis nogen kender til kolliget eller selv bor der, vil jeg meget gerne vide om møblerne er noget værd - eller man skal invistere i dem på forhånd. Desuden ville det være super hvis nogen kunne fortælle mig hvordan man får fat i møblerne, eller kommer af med dem?

På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. december 2010 af Dutch_This (Slettet)

Du kunne overveje at skrive til grønjordskollegiet selv, de kan sikkert give dig et fyldestgørende svar. Men mange spørgsmål kan du sikkert få besvaret alene ved at læse lidt inde på deres hjemmeside. Har lagt et link til dem nederst. Held og lykke på selvmordskollegiet :P

http://gjk.dk/


Skriv et svar til: Grønjordskollegiet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.