Spansk

Spansk hjælp

19. december 2010 af Trunks (Slettet)

 Hej. Er der nogle som kan se om jeg har nogle starvefejl.

<span style="font-size:12.0pt;line-height:115%;font-family: "Times New Roman","serif"">Esteban og hans mor har været i teatret. Bagefter fortæller Manuela, at hun også har spillet Stella, og at Estebans far spillede Kowalski. De venter foran teatret, for at Esteban kan bede om Huma Rojos autograf. Men skuespillerinden kører hurtigt væk i en taxa. 

_____________________________________________

<span lang="ES" style="font-size:12.0pt;line-height:115%; font-family:"Times New Roman","serif";mso-ansi-language:ES">Esteban y su madre ir al teatro. Después dice Manuela, ella también juega Stella, y Esteban madre jugadas Kowalski. Esperan en  frente del teatro, a Esteban puede pedir Huma Rojos autógrafo. Pero la actriz está en ejecución rápida de distancia, en un taxi. </o:p>

<span style="font-size:12.0pt;line-height:115%;font-family: "Times New Roman","serif""></o:p>


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. december 2010 af stoffer_guf (Slettet)

 og at Estebans far spillede Kowalski = y que el padre de Esteban jugada Kowalski


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. december 2010 af jbmm (Slettet)

Der er ingen stavefejl, men en del grammatiske og andre fejl:

Esteban y su madre ir al  han estado en el teatro. Después dice Manuela, (ikke komma her) dice/cuenta que ella también juega ha hecho de Stella, y que el padre de Esteban madre jugadas hizo de (eller: ha hecho de) Kowalski. Esperan en frente del teatro, a para que Esteban puede pueda pedir Huma Rojos  el autógrafo de Huma Roja. Pero la actriz está en ejecución rápida de distancia, (ikke komma her)  desaparece rápidamente en un taxi.

Bemærk:
spille:
1, jugar (sport, kortspil)
2, tocar (musikinstrument)
3. hacer de, hacer el papel de (teater (spille rollen som))
4. representar (teater (opføre et teaterstykke))
para que + konjunktiv
køre væk (=forsvinde) = desaparecer

 

 


Skriv et svar til: Spansk hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.