Studiebolig

Datalogi i Aalborg

29. januar 2011 af Nielssonnich (Slettet)

Har tænkt mig at starte på Datalogi på AAU her, når jeg er færdig med HTX her til sommer.

Har siddet og søgt lidt rundt på AKU, men kunne godt tænke mig at vide om nogen har lidt råd til hvor det er godt at bo (og til at betale) i forhold til transport osv.. Har i øvrigt ikke noget mod at gå et stykke.. 1 - 2 km eller noget (tilbage i folkeskolen havde jeg 2,1 km til skole, som jeg i starten cyklede men endte med at gå hver dag da cyklen fejlede).

Alle råd er værdsat. :)

 - Niels


Brugbart svar (2)

Svar #1
20. marts 2011 af solskin13 (Slettet)

Hej Niels

Vi har en ejerlejlighed til salg i Vadum 2. vær hvis det var noget. Der er bus direkte til uni i Aalborg.

Skriv gerne hvis du vil vide mere.

MVH

Henriette


Brugbart svar (2)

Svar #2
01. maj 2011 af NikolajOlsen

Jeg ved ikke, om det er for sent med et svar, men here goes :-)

Der er rigtig mange kollegier i universitetsområdet eller tæt derved. Langager Kollegiet, C.W. Obel Kollegiet, Det Internationale Kollegium, Nordjysk Kollegium, Nobel Kollegiet og det helt nye Universitets Kollegiet. Sidstnævnte er dog ret dyrt, og AKU har store problemer med at få afhændet lejlighederne, fordi de ikke er særligt attraktive. Ellers er alle de nævnte kollegier meget attraktive med gode faciliteter og priser.

Husk i øvrigt, at det første studieår foregår inde i byen på Strandvejen. Her er der også et par kollegier, f.eks. Bikuben Kollegiet og Dannebrogs Kollegiet. Det første er meget flotte og nye lejligheder med udsigt over fjorden. En mellemting mellem centrum og campus er f.eks. Arbejderbevægelsens Kollegium og Blegkilde Kollegiet. Der går et utal af busser fra midtbyen til campus, så hvis du har penge og lyst til at tage bussen, så betyder det ikke så meget, om du bor det ene eller andet sted på bus nummer 2's rute.


Skriv et svar til: Datalogi i Aalborg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.