Spansk

SPANSK, HJÆLP!

03. februar 2011 af Okayyyy - Niveau: C-niveau

Hola

Skal oversætte det her : taler du også spansk
Siger man :  "hablas tambien espanol" eller "tambien hablas espanol" ???


Brugbart svar (4)

Svar #1
03. februar 2011 af Duffy

también hablas español


Brugbart svar (3)

Svar #2
03. februar 2011 af munequita (Slettet)

jeg ville sige det således:

Taler du også spansk? (  = ham som person.....) = Tú también hablas español?

Taler du også spansk? ( udover dansk , engelsk osv) = también hablas español?/ hablas español también?


Svar #3
03. februar 2011 af Okayyyy

ejj , tusind taak ! :D


Svar #4
03. februar 2011 af Okayyyy

Har et til spørgsmål.

Skal oversætte det her: nej, jeg taler ikke spansk.
Kan man godt sige "no, hablo no espanol" ?


Brugbart svar (2)

Svar #5
03. februar 2011 af munequita (Slettet)

husk la eñe, men ellers ok

Nej, jeg taler ikke spansk = No, no hablo español


Brugbart svar (2)

Svar #6
03. februar 2011 af munequita (Slettet)

ñ på et dansk keyboard:  Alt Gr + ( knappen ved siden af å) og så n


Svar #7
03. februar 2011 af Okayyyy

tusind tak igen ,.
det med ñ ved jeg godt , jeg skrev det bare hurtigt , men tak alligevel :)


Skriv et svar til: SPANSK, HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.