Studiebolig

Forbrug om måneden

05. marts 2011 af mayday92 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Nu står jeg og skal flytte sammen med en veninde her i sommerferien, og vi har lidt problemer med at finde ud af præcist hvor meget vi har råd til at betale i husleje. Generelt forsøger vi at finde noget til max 5500 inkl. el,vand&varme - derudover kommer jo så internet, kabeltv, licens osv.. Er det realistisk at vi, når vi begge to er på SU, vil have råd til at bruge 3000 kroner hver på husleje og forbruget i lejligheden?

For at spørge på en anden måde, vi regner med at smide omkring 3000 kroner hver og så er alt i lejligheden betalt - dertil kommer så mad, byture, bøger osv... Hvis man ikke gider at leve af spaghetti og ketchup i en måned - og der skal være råd til lidt spas indimellem; er det realistisk kun at have omkring 2500 kroner at leve af om måneden?


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. marts 2011 af Walras

Det bliver meget svært, tror jeg. Jeg kan lige leve for 3000 kr om måneden, som jeg har tilbage, når alle faste udgifter er betalt. Det afhænger selvfølgelig af, hvor vilde byturene er, og hvor gode I er til at købe ind (heldigvis kan I spare lidt ved at lave mad til to, da der er mindre spild), men for 2500 kr bliver det nok lidt svært at få det til at løbe rundt.


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. marts 2011 af Moderatoren

Hej Maria.

Her er der et eksempel til et budget fra nogen der lige er flyttet hjemmefra. De her tænkt på alt: 

http://flytte-hjemmefra-guide.dk/penge/budget-har-du-styr-paa-dit-budget-naar-du-flytter-hjemmefra


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. marts 2011 af phoebebuffay (Slettet)

 Det kommer også helt an på hvor I har tænkt jer at bo? Nogle steder, ex KBH, er det sværere at finde billigere 3-værelses (går jeg ud fra I skal have?) end 5000 kr om måneden, hvis ikke man vil bo så langt væk at man skal bruge meget tid og evt. flere penge på transport.. Men som #1 siger, så vil jeg også sige at det er lige i overkanten til hvad der kan løbe rundt med jeres SU..


Skriv et svar til: Forbrug om måneden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.