Spansk
hjælp til oversættelse
Hej jeg har brug for hjælp til oversættelse af følgende sætning:
<span style="font-size:
11.0pt;line-height:115%;font-family:"Arial","sans-serif";mso-fareast-font-family:
Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;color:#282828;mso-ansi-language:
DA;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">- På Costa del sol kan man opleve både historiske, kulturelle og kunstneriske seværdigheder
Da jeg ingen ordbord har jeg været nødt til at forsøge mig lidt : <span style="font-size:
11.0pt;line-height:115%;font-family:"Arial","sans-serif";mso-fareast-font-family:
Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;color:#282828;mso-ansi-language:
DA;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">La Costa del Sol, se puede experimentar tanto los lugares de interés histórico, cultural y artística
<span style="font-size:
11.0pt;line-height:115%;font-family:"Arial","sans-serif";mso-fareast-font-family:
Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;color:#282828;mso-ansi-language:
DA;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">-Torremolinos y banalmedena er de to mest kendte byer på Costa del sol på grund af de mange restauranter, bares y (butikker)
<span style="font-size:11.0pt;line-height:115%;font-family:"Times New Roman","serif";
mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;color:#282828;
mso-ansi-language:DA;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">Torremolinos<span style="font-size:11.0pt;line-height:115%;font-family:"Calibri","sans-serif";
mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:
minor-latin;mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-font-family:"Times New Roman";
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;color:#282828;mso-ansi-language:DA;mso-fareast-language:
EN-US;mso-bidi-language:AR-SA"> y banalmedena es <span style="font-size:
11.0pt;line-height:115%;font-family:"Times New Roman","serif";mso-fareast-font-family:
Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;color:#282828;mso-ansi-language:
DA;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">la ciudad<span style="font-size:11.0pt;line-height:115%;font-family:"Calibri","sans-serif";
mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:
minor-latin;mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-font-family:"Times New Roman";
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;color:#282828;mso-ansi-language:DA;mso-fareast-language:
EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">es más famosas<span style="font-size:11.0pt;line-height:115%;font-family:"Times New Roman","serif";
mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;color:#282828;
mso-ansi-language:DA;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA"> de la Costa del Sol<span style="font-size:11.0pt;line-height:115%;
font-family:"Calibri","sans-serif";mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-fareast-font-family:
Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:"Times New Roman";mso-bidi-theme-font:minor-bidi;
color:#282828;mso-ansi-language:DA;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:
AR-SA"> <span style="font-size:11.0pt;line-height:115%;font-family:"Times New Roman","serif";
mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;color:#282828;
mso-ansi-language:DA;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">debido a los numerosos restaurantes, bares y tiendas..
Håber virkelig i kan hjælpe..
Svar #1
07. marts 2011 af jbmm (Slettet)
- På Costa del sol kan man opleve både historiske, kulturelle og kunstneriske seværdigheder
En La Costa del Sol, (ikke komma her) se puede/pueden experimentar tanto los lugares de interés histórico, cultural y artística artístico
-Torremolinos y Banalmedena er de to mest kendte byer på Costa del sol på grund af de mange restauranter, bares y (butikker)
Torremolinos y Banalmedena es la son las dos ciudades más famosas de la Costa del Sol debido a los numerosos restaurantes, bares y tiendas..
Skriv et svar til: hjælp til oversættelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
