Spansk

Har du på spansk

15. april 2014 af Saraøstergaard (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan siger man ''har du'' på spansk? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2014 af jbmm (Slettet)

tienes = du har (ejer): du har en bil = tienes un coche
has = du har (ved før-nutid: du har spist = has comido)


Skriv et svar til: Har du på spansk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.