Spansk

Spansk aflevering haster!!!!

23. april 2014 af Emilia19 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg sidder med en afleveringen til imorgen og har virkelig brug for hjælp til nogle sætninger der skal oversættes til spansk med gerundiam og nødvendighed! Håber i vil hjælpe!!!
På forhånd tak! 

I er nødt til at gå ud . 

Hun er nødt til at arbejde 

Jeg er nødt til at sove 

Du er nødt til at skrive 

Drengen er i gang med at spise 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2014 af jbmm (Slettet)

være nødt til at = tener que + infinitiv (ex. tiene que viajar) 
være i gang med at = estar + gerundium (som engelsk -ing form) (ex: estoy trabajando (=I am working))

Bemærk at det er noget af det nemmeste i den spanske grammatik, så det burde ikke være svært!!


Skriv et svar til: Spansk aflevering haster!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.