Support

Code-region i editor

24. juli 2014 af Therk

Er det muligt at skrive blokkoder med editoren? Det er lidt fjollet at bruge verbatim-miljøet fra LaTeX-editoren, da folk så ikke kan kopiere det skrevne.

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. juli 2014 af Sam

Hej

Jeg er ikke 100% sikker på at jeg forstod hvad du spørger om, men prøver med dette svar.

Du er nød til at kopiere din LaTeX kode fra editoren ind som tekst i svar-feltet, hvis du ønsker at spørger kan se din LaTeX, så den kan kopieres.

LaTeX kopieret fra editor:

a^{b}

Ovenstående LaTeX formateret:

 a^{b}


Svar #2
25. juli 2014 af Therk

Hej Sam.

Undskyld, jeg er misforstået. Jeg kan nu også se, at det var ret dårligt formuleret.

En bruger stiller et programrelateret spørgsmål, eksempelvis et TeX-spørgsmål, hvor svaret er en konkret kode på et par linjer. Jeg vil gerne angive svaret, så det står selv og tydeligt.

Eksempelvis

\begin{align}

f(x) &=\int_0^\infty x\mathrm{e}^{-x^2/2} \, \mathrm{d} x \\

& = \verb| <dine mellemregninger> | \\

&= 1.

\end{align}

Det ser dog ud til, at blokcitater virker helt fint til formålet.


Skriv et svar til: Code-region i editor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.